-
Otravný skript
Neviete ako sa zbavit toho vyskakujuceho okna ktore ponuka istalaciu Macromedia Flash playera, nikde sa to neda vypnut a ja v praci nemozem nic instalovat lebo nemam pristup na admin ucet. (NT 4, ale zislo by sa mi to aj na 98SE).Brzdi to nacitavanie stranok na niektorej to treba odkliknut aj 8x. Vdaka za kazdu radu.
-
Nejsem si zcela jist (IE nepouzivam), ale melo by to byt v IE, Nastroje -> Moznosti internetu -> karta Upresnit. Jsou tam polozky jako Povolit instalaci na pozadani atd.
-
Nepomohlo, vyskusal som vypnut aj dalsie veci ako prehravanie animacii, videa, vsetko co sa tyka Javy, ladenie skriptov atd. ale stale nic, mozno by pomohol nejaky pop-up blocker (ibaze ten bude treba instalovat, co ja nemozem) alebo vytvorit nejaku novu hodnotu v registroch, ale aj tak vdaka za odpoved.
-
Nektere programy netreba instalovat. Zkus si nejake ty blockery nainstalovat na jinem PC, pak je zkopiruj treba na floppy a na tom PC, kde nemuzes instalovat je nekam nakopiruj a zkus spustit. Treba nektery zabere a bude fungovat (pravo na vytvareni adresaru na HDD snad mas). Akorat nevim, jestli by to na Macromedia zabralo. Ale pokud pises, ze jsi zkousel povypinat javoviny a nezabralo, tak asi nemas opravneni na tyhle zmeny. Jeste zkus kartu Zabezpeceni. Ale jestli ani to nepomuze, tak musis asi rict adminovi.
-
Tak predsa, povypinal som na karte Zabezpecenie vsetky volby "Active X" - pouzivanie, instalacie, stahovanie, skriptovanie, istalaciu sucasti pracovnej plochy, atd. a nieco z toho zabralo - ponuka na inst. Flash playera uz neotravuje a stranky sa nacitavaju ovela rychlejsie. Idem to dalej skusat, co sa este zmenilo, lebo som si napr. vsimol ze teraz sa zobrazuje policko pre prihlasenie na tejto stranke nie s textom "prihlasit" ale len s cervenym krizikom (inak funguje, ale ked sa prihlasim, nezobrazi sa nick len text "nemate nove spravy", ziadne username, ostatne policka - Profile, Memberlist... sa zobrazuju spravne (anglicky)) ale to by nebol problem. Zatial vdaka.
-
a nevypnul jsi nahodou v tom zachvatu javascript?
-
Vypol, ale ked sa vypnu len prvky "activeX" (vypol som vsetko co malo s nimi nieco spolocne) tak je to v zatial poriadku az na tie upozornenia ze v aktualnom nastaveni sa nemusia niektore sucasti stranok zobrazit spravne.