1) Která grafická karta má 2 výstupy na analogový monitor. Grafická karta nemusí mít vysoký 3D výkon?
2) Máli grafická karta analogový i digitální výstup, dají se oba výstupy používat zároveň?
Printable View
1) Která grafická karta má 2 výstupy na analogový monitor. Grafická karta nemusí mít vysoký 3D výkon?
2) Máli grafická karta analogový i digitální výstup, dají se oba výstupy používat zároveň?
Pokud má grafická karta 2x výstupy na monitor nemusi mit vysoky vykon :-)
Vetsinou je to konfigurace D-SUB(nebo tak nejak, proste ten klasicky VGA ) a DVI pricemz abys mohl pouzivat 2x CRT monitory musi mit graficka karta 2x RAMDAC prevodniky jinak budes mit na obou monitorech ten samy obraz, druhy monitor pripojujes pres DVI - D-SUB redukci
treba Matrox Parhelia ma 2x DVI a CRT monitory se pripojuji pres redukce
Redkci dostanes ke grafice (jestli ne je to celkem smula protoze se blbe shani )
Petr75: idealni reseni je Matrox. Miro dobre radi Parhelia,ale podstatne levnejsi je treba G450 HD (dualhead-2xd-sub), ktera je primarne urcena pro profi praci na dvou monitorech (vysoky rozliseni na obou,vyladeny ovladace,mnoho rezimu zobrazeni). Sezenes bazarovou za 1000-1500Kc
Ja som to vyriesil 2 grafickymi kartami, na AutoCAD je to fajn, vyhadzat listy na vedlajsi monitor, a mas o hodne vacsiu plochu na kreslenie (zvlast na 17'' monitore) Ale zalezi na co to vlastne chces. Na AGP mam Kyro II od Hercula a na PCI som narval nejaky sunt, S3, kedze som Matrox-a pozical :)
Zkoušel jsem to s GeForce 5200. Tato karta má redukci, která se dá na digitální výstup, apak lze připojit dva analogové monitory nebo 1 digitální a jeden analogový. Akorát je škoda, že Autocad nepodporuje přímo 2 monitory a vše se musí popřesouvat ručně.