a2 nebo neco jinyho ??? Hlavne na gameseni a filmy, hudba okrajove :roll:
Printable View
a2 nebo neco jinyho ??? Hlavne na gameseni a filmy, hudba okrajove :roll:
Hercules Digifire 7.1
Hercules Fortissimo III :roll: .......... :wink: :arrow: :idea:Citace:
Původně odeslal Lukoborec
Na gameseni si kup Audigy protoze ma EAX2
Kdybys te spis zajimala kvalita zvuku tak Terratec Aureon Sky 5.1 nebo Aureon Space 7.1
To maj karty od Hercula taky
Audigi má HDeax a s novejma driverama i EAX4.Citace:
Původně odeslal DeeKay
To Hercules nemá ALE spousta her zní líp bez EAXu (je to takový přeozvěnovyný :-) )
To ze spousta her zni lip bez EAX je jina vec, osobne EAX a podobny veci nesnasim, ale kdyz je nekdo paran a chce kartu na gameseni jeho problem :wink:
kde a za kolik a jak to je s kompatibilitou u gameseni ;D Jo jinak, mam bedny ddt 2200 nebo tak nejak, zadnej zazrak, tak abych nemrhal penezma za superzvukovku :roll: Audigi1 sem mel a nee a cetl sem ze a2 je na tom lipCitace:
Původně odeslal DeeKay
Ja jsem "paran" a mam HF III a zadne problemy ve hrach s ni nemam, .) je to fakt good zvukovka, je fakt ze asi vice koukam na filmy(posledni rok) nez parim, ale i tak toho gameseni je dost(az moc) a s HF III jsem vysmatej. Co se me tyce tak je to lepsi volba nez Audigy co se tyce pomer cena/vykon(zvuk) :), jinak na prime porovnani A2 vs HF III se ptej Prasora ten mel HF III dost dlouho ted ma A2 .) (uz nejaky ten casek)
VYZÝVÁM TE PRASORE, napis svuj nazor :wink:
Jinak ted mam soundstorm a nevim nevim, moc se mi to nezda :-(
.... mel sem audigy (1) a nebyl sem z ni moc nadsenej, tak sem se ji zbavil a koupil Fortissimo III - bezproblemova karta, za good kacky, dobre hraje a musim rict, ze ani v gamesach zadny zasadni problemy .. dal sem ji pryc, protoze sem proste mel kacky a chtel sem vyzkouset jak se creatif polepsil na Audigy 2 ZS, musim rict, ze pohoda i vovladace, kazdopadne zrejme zustava pravdou, ze bude mit creatif nejvic vychytany podpory pro gamesy obecne (proste detailnejsi a taky vo trochu hlasitejsi, co sem si fsim voproti FIII) v gamesach holt bude zatim valcovat vostatni .. pruser je, ze zbytecne draha .... otazka je, jakej kdo dava duraz na zvuk ve hrach .... kdo moc nepari nebo jebe na zvuk v gamesach, at se drzi doporuceni DeeKaye nebo si koupi fortaka III, asi nejlepsi pomer cena/vykon .... s vobema kartama spokojenost....
diky za postrehy du asi do audigy2
:?: good sound=no creative.
Já tu měl Hercula asi 3 dny a ten zvuk se mi moc nezdal. Navic mi to zralo vic vykonu nez SB Live value, tak jsem ho vratil a zustal jsem u ni.