Původní deska byla s VIA chipsetem a nyní je tam i815EP.
Při bootovaní naskočí jen bluescreen...
Musím reinstalovat nebo se to dá spravit pomocí obnovovací konzole... a třeba použítím příkazů fixboot nebo fixmbr.. nebo nějakých jiných??
thx...
Printable View
Původní deska byla s VIA chipsetem a nyní je tam i815EP.
Při bootovaní naskočí jen bluescreen...
Musím reinstalovat nebo se to dá spravit pomocí obnovovací konzole... a třeba použítím příkazů fixboot nebo fixmbr.. nebo nějakých jiných??
thx...
no asi W2K nerozdýchaly změnu z WIA na INTEL...nic nezkazíš pokud tam zkusíš ty utilitky...a co zkusit dát tam znowu půwodní desku a udělat si nowý HW profil a ten trochu uprawit abys pak z něj zkusil spustit pod 815kou ?
Skus ovladace chipsetu
najistejsi je reinstall...u win je to bezne....ale napr Mandrake mi rozchodil change dosky, CPU, graf v pohode....xixi
W2k jedine reinstalovat ...Ak hodia BSOD tak utilitky ti nepomozu ...
XP Pro vydrzia aj zmenu dosky (niekedy :wink: )
jj je to takCitace:
Původně odeslal Deviant
v ramci jedne platformy (nejlepe chipsetu) Xp vydrzi ale pri prechodu AMD -> Intel ci naopak, jdou vetsinou do kytek
Nevydrzely... a to jsem zustal i Intelu... ale desku kde byl Intel Chipset jsem menil sa SIS... a to nerozchodily....Citace:
Původně odeslal xvojta
Windows 2000/XP to vacsinou nerozchodia. Vo Windows 9x/ME to ide skoro vzdy.
to je stary znamy...
ja mam BX a kdyz sem mel na chvilu i815, tak WinXP se nerozbehly vubec, jenom Mandrake byl v pohode :)
No jo. Win sa pri instalacii proste nalepi na chipset a pri zmene uz nevie co ma robit, tak radsej lahne
Problem je v tom ze nevie citat z disku - potrebuje na to driver ktory nema. Windows 9x/ME to vyriesia jednoducho - pouziju na pristup k disku BIOS, potom si najdu novy HW, nainstaluju drivery aj na radic disku a po restarte to uz ide normalne s driverom.