Takze sa mi dostal do ruk novy case... fotky budu pridavane priebezne ( ako Marty :wink: ), podla toho ako budu financie :?
http://krvavavdova.webzdarma.cz
Co vy na to?
Printable View
Takze sa mi dostal do ruk novy case... fotky budu pridavane priebezne ( ako Marty :wink: ), podla toho ako budu financie :?
http://krvavavdova.webzdarma.cz
Co vy na to?
nefunguje mi odkaz na fullobrazek a z tech malejch moc poznat neni
Simple case, uvidime co s nim provedes. Hodne stesti s upravami krytu :roll: to je nejstupidnejsi vec na kejsech - kdyz je kryt z jednoho kusu plechu.
No tak by to uz malo ist
JJ, taky sem zvědavej :-)
BTW. větší fotky bys tam už neměl? Mohl ses obtěžovat s uděláním náhledů protože tohle je nehorázný :roll:
prva vec > tak obrovske obrazky bez nahladov a nulovej optimalizacie si si fakt mohol odpustit :roll:
druha vec > tie plechy do U su dost problem
tretia vec > na tom case neni in fact nic specialne .. ja mam taky isty big len je "normalnejsi" ...
ale verim ze z toho bude super mod ;D
MadCap
No sory s tymy nahladmi ale ja sa v tomto neorientujem, som tam dal len velkost 100x100 priamo v HTML. A este jedna vec, co si myslel tymy plechmy do "U" ???
EDIT: uz som pochopil :lol:
to neni problem, nechaj sa prekvapit :wink:
a co tá díra na chlazení? myslím tu, která je mezi zdrojem a spodním prostorem..bude to stačit?
=> diera pre kabely => water cooling rulezz ;D , a teplo co vznikne este bude odsavat jeden cooler vzadu... viac nepoviem :idea:Citace:
Původně odeslal gorge
no,ale zas do jednoho kusu plechu se toho da vyrezat mnohem vic nez jen do bocnice :wink: Kdyz udela treba pruh od spodu jedny strany az ke spodu strany druhy... :eek: heh,nebo cokoliv.No sem zvedavej,co z toho vzejde :-)Citace:
Původně odeslal Marty
no, to bych radeji tu moznost ozelel a mel samostatnou bocnici - mel jsem eurocase 763 a ten mel to samy U, byl to porod to furt oteviratCitace:
Původně odeslal dutch3s
2game master: jestli chces nejak odriznout tu bocnici, tak tusim byl na to na oc.cz clanek od barona
Fuj ty cune! Pouzit jako nahledy zmensene fotky o velikosti milion na milion! Chudaci modemari!
To je ale superprasarna...
Sory ale hovorim este raz, v tomto sa neorientujem :evil: sice by som to rad spravil mensie, ale nefim to :oops:Citace:
Původně odeslal Mirtex
to nevies v irfanview alebo niecom podobnom urobit RESIZE obrazku ??? to snad nemyslis vazne ???Citace:
Původně odeslal Game Master
Nj, uz je to aj pre "modemistov" :oops:
Jezis marja kazdej nemusi umet vsechno :evil: akorat tam pripis ze obrazky maji moc Kb
jo... proč mu tak nadáváte, každej není grafik (i když... :-) )
jinak, projekt "krvavá vdova" - cOOl název :wink: ;D OK
:-) Ono casom vynikne aj opodstatnenie toho nazvu :wink:Citace:
Původně odeslal Luke_chiptuning