potrebudem vediet ci ma dobri TV out alebo navrhnite lepsiu s dobrim TV outom royhodujem sa medzi VGA ManLi GeForce FX 5800 128MB TV OUT a Excalibur Radeon 9200SE 128MB DDR
vdaka za nazori
Printable View
potrebudem vediet ci ma dobri TV out alebo navrhnite lepsiu s dobrim TV outom royhodujem sa medzi VGA ManLi GeForce FX 5800 128MB TV OUT a Excalibur Radeon 9200SE 128MB DDR
vdaka za nazori
jo má dobrý :-)
mozna by nebylo od veci napsat vyrobce a typ ty karty :wink:Citace:
Původně odeslal sahulk
ja sem zkousel zapojeni dvou monitoru a to bylo v pohode zadnej problem :o) ale Tvout sem jeste nezkousel nejni dlouhej kabel )
TV out je v poho ;D
ale ten radeon taky nemá špatný :roll:Citace:
Původně odeslal sahulk
U FX 5800 je TV chip integrovany priamo v jadre, takye vsetky musia mat rovnaku kvalitu, ak vyrobca nedodrbkal celu kartu
5800 a 9200 nemozes porovnavat
Ha to je haluz ........Citace:
Původně odeslal sahulk
Nemozes predsa zrovnavat GeForce Fx 5800 ktora ma stokrat vyssiu cenu a vykon s radeonom 9200SE ........ neni to 9800 SE ???? ;D
a co třeba 9800 PRO nebo XT? 8-)Citace:
Původně odeslal hyde
hmm drsny!! Chces vedet jak ma dobrý TV-OUT GeForce FX 5800 ?? Ja ti to reknu: Zapni si televizi a vysavač zároven :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal sahulk
Pokud chces na tom parit hry atp. tak si kup treba Radeon 9800 nebo Radeon9800 Pro s TV-OUTem případně jakoukoli jinou kartu od nvidie...treba FX5900 ...hlavne ne 5800 pokud ovsem nejsi neslišící občan :?:
Smiesne, fakt... a ty, cece si uz niekedy 5800-vku aspon videl? Niekde vo vyklade? O tom, ze si ju pocul ani neuvazujem...Citace:
Původně odeslal FatalDooM
On pise o verzii nonUltra, ale to tebe asi pisem zbytocne, lebo nevies o com hovoris.
On to asi ani nepotrebuje vedet lebo ma hercules 9800 :oops:Citace:
Původně odeslal Wuuduu
On to asi ani nepotrebuje vedet lebo ma hercules 9800 :oops:Citace:
Původně odeslal Wuuduu
:-) ty si mi nejakej chytrej ne? videl(slysel si negdy FX5800 v akci? NAZIVO?) gdyz sem ji kupoval taxem se DESIL.. po zapnuti PC se me obavy potvrdili ale HLUCNY mod tval asi tak 3s a pak karta bezi v silent modu ktery neni slyset( leda ze bys k tomu dal ucho a poslouchal jesti se vubec toci...) je pravda ze po celodennim hrani se mi podarilo asi na minutu spustih HLUCNY modd( pri MAX o\C )a le upravil sem vetreni kejsu a hlucny modd uz sem neslysel aspon mesi.. a nebyt pri startu . tak aninevim ze nejaky existujeCitace:
Původně odeslal FatalDooM
bohuzel slysel...byla to FX5800 !! Po chvili se vzdycky prepla na plny otacky a myslel jsem ze mi prasknou bubínky :D :D :DCitace:
ty si mi nejakej chytrej ne? videl(slysel si negdy FX5800 v akci? NAZIVO?) gdyz sem ji kupoval taxem se DESIL.. po zapnuti PC se me obavy potvrdili ale HLUCNY mod tval asi tak 3s a pak karta bezi v silent modu ktery neni slyset( leda ze bys k tomu dal ucho a poslouchal jesti se vubec toci...) je pravda ze po celodennim hrani se mi podarilo asi na minutu spustih HLUCNY modd( pri MAX o\C )a le upravil sem vetreni kejsu a hlucny modd uz sem neslysel aspon mesi.. a nebyt pri startu . tak aninevim ze nejaky existuje
Samozrejme zavisi na tom jak mas vetranou case!!! Ten chudak bouzel nemel..... a jak vis ze ma tento dotičný dobre vetranou case???? NEVIŠ !! Chudak by mohl ohluchnout :D To te nenapadlo :?: