Zdravim zamenil som ramku SDRAM PC133 za DDR400 ale vykon resp bench v Sandre je 1041/1011 - teda ako PC133.
Neviete preco? Nastavuje sa niekde nieco v Biose? SOm z toho zmateny, poradte nieco.
Dik
Printable View
Zdravim zamenil som ramku SDRAM PC133 za DDR400 ale vykon resp bench v Sandre je 1041/1011 - teda ako PC133.
Neviete preco? Nastavuje sa niekde nieco v Biose? SOm z toho zmateny, poradte nieco.
Dik
...no menit by sa nemalo v BIOSe nic, ale mal by si mat viac ako s SDRAMami na tej istej FSB - samozrejme plny potencial DDR3200 nevyuzijes na tej doske
Zkus vyresetovat CMOS. Mel bys davat tak 1600 - 1800. Me na K7S5A fungovaly DDR333 bez problemu.Citace:
Původně odeslal lapaj
Sis 735 je na ddr jeste pomerne slabej chipset, ten rozdil tam neni tak propastny jako u novejsich desek. Sis 745 uz je jine kafe.
to bych tak uplne netvrdil... ten 735 byl koncipovanej taky na ddr, ale tehdejsi cenovej vyvoj u pameti podnecoval aby lidi kupovali sdr, kterou to podporovalo...Citace:
Původně odeslal vendiik
narust by mel byt patrnej, urcite tak 30%
urcite je to celkem malo ja na K7S5A rev.1 daval s mejma DDR333 CL2.5Hynix6.0ns 2000b v Sandre.na 147FSB novejsi biosy CHipo umej v biosu nastaveni casovani.podivej na www.OCWorkbench.com(doufam ze sem to napsal spravne)!!
T-Bred2200+/2.00ghz M848A-SIS748/148fsb(problem ze stabilitou napeti.)512DDRHynix 6.0ns:-( GF FX5600Manli 420 ;D /585Mhz SB Audigy Seagate7200.7 AOC7KlrFlat ASUS DVD+Teac CDRW Gprs pripojeni FSB200 ;D za 1200Kc ;D
kdyz jsem mel tuhle desku tak jsem tam taky nejdriv mel SDR a pak jsem presel na DDR a taky jsem to skoro nepoznal!!Jinak v Sandre mi to davalo asi 1150
ja kdyz sem na tehle desce presel z sdr na ddr tak sem to teda poznal....
Ja taky a to dostCitace:
Původně odeslal Wolferine
Ja som si knej kupil ddr a athlonikom to bolo v tej dobe delo.
Ten výsledok je dosť mizerný ale na druhej strane to dosť závisí od procesora. Stvojim procesorom nečakaj žiadne zázraky ale aj tam by to malo byť viac.
V biose sa pozri hlavne na hodnoty CAS LATENCY (nastav na 2) a položku nad tým niečo TIMING (nastav fast alebo turbo)
a co to znamena "skoro jsem to nepoznal" ?Citace:
Původně odeslal Fleak
ja jsem mel taky K7S5A a taky Asus A7A266 a musim rict, ze poznat to slo na obou deskach! prestup na DDR byl docela masakr :lol:
zo znamena ze jsem ten vykon DDR asi nejak nepostrehl protoze se mi zdalo ze vsechno jde uplne stejne jako predtim!Citace:
Původně odeslal Xima
No nikdo nerika ze to poznas pohym vokem :-)Citace:
Původně odeslal Fleak
Poznas to jedine v testu pametovy propustnosti, na realnej vykon ma prechod z SDR na DDR zanedbatelnej vliv.
mno ja to poznal i v hernich testech..akorat ze sme zaroven rozsiril pamet z 256 na 256+128 tak to asi taky melo svuj vliv :?Citace:
Původně odeslal Sasa
vzpominam si ze napr v 3D marku 2001 mi to pridalo asi 100-150 bodu!!
rozhodně změň časování ram. Frekvenci sice neviužiješ, ale zas ti to umožní jít s časováním nadoraz.