SOUHLASÍM S KARLOSEM ! jednička je EHAIM ! prověřeno !
Citace:
Původně odeslal $ocka
Dá se sehnat jiný průtokový než eheim a toho co začíná na H.
Chci čerpadlo tak do 600Kč max.Tak uchylnej do toho zase nejsem :roll: (viz. eheim)
Moje rada je - tak se do vodníka nepouštěj - stejně to chlazení využiješ až při vyšších taktech CPU - a to stojí peníze - a dnes vzduch udělá tu samou práci, nebo jestli chceš extrem. tak komůrkové chladiče( www.silent.wz.cz ) tam z nich občas vypadnou vzorky z výroby, a nebo z testů - a chtěj k tomu ventilátor s term. čidlem .
A nebo si kup Arctica TC , buď taky tam a nebo dneska ho mají skoro všude . Ale podstatné je mít ujasněno co budeš mít za stroj - jinak tam ani nevolej ! :o)
A o tom EHAIMU - já jsem se kdysi živil akvarijními rybkami a čerpadel měl mraky, a EHAIM jako jeden z mála nemá problém běžet 10 let v kuse - což se o ostatních značkách říci nedá !!!
Re: SOUHLASÍM S KARLOSEM ! jednička je EHAIM ! prověřeno
Citace:
Původně odeslal akva
Citace:
Původně odeslal $ocka
Dá se sehnat jiný průtokový než eheim a toho co začíná na H.
Chci čerpadlo tak do 600Kč max.Tak uchylnej do toho zase nejsem :roll: (viz. eheim)
Moje rada je - tak se do vodníka nepouštěj - stejně to chlazení využiješ až při vyšších taktech CPU - a to stojí peníze - a dnes vzduch udělá tu samou práci, nebo jestli chceš extrem. tak komůrkové chladiče(
www.silent.wz.cz ) tam z nich občas vypadnou vzorky z výroby, a nebo z testů - a chtěj k tomu ventilátor s term. čidlem .
A nebo si kup Arctica TC , buď taky tam a nebo dneska ho mají skoro všude . Ale podstatné je mít ujasněno co budeš mít za stroj - jinak tam ani nevolej ! :o)
A o tom EHAIMU - já jsem se kdysi živil akvarijními rybkami a čerpadel měl mraky, a EHAIM jako jeden z mála nemá problém běžet 10 let v kuse - což se o ostatních značkách říci nedá !!!
Myslíš že budu mít nějakou 4x86? :evil:
PS: Arctic jsem viděl a vypadá jak šit. Hluk mě nějak moc nesere, v minulím pc jsem měl thermaltake 7+ a 5 větráků navíc a nijak mě to nevadilo, nejsem debil co chce vodní chlazení kvůli hluku.