Zkouseli jste nekdo menit BIOS u MSI za chodu a pote ho flashnout? mate s tim zkusenosti?
Printable View
Zkouseli jste nekdo menit BIOS u MSI za chodu a pote ho flashnout? mate s tim zkusenosti?
tohle se dela kdyz nekdo posere flash biosu a na jiny desce ho chce opravit...Citace:
Původně odeslal Dzegr
je to tak..??
Ano, je...Citace:
Původně odeslal a_WerOOn
a tem chip se vyndava jen pinzetou? nebo se pouziva neco specialniho?
Citace:
Původně odeslal Dzegr
je na to takovy special udelatko...
ale muzes to zkusit "vydloubnout" i necim jinym..
ale hooooodne opatrne...
melo by to jit, ale musis na tlo mit kleste spec., v biosu zaply bios shadow a bios cache table a hodne velkou porci stesti...
jsou to ale jen teoret. znalosti. lepsi je vyloupnout bios a jit si ho nechat flashnout do specializovane firmy.
tak kamo mam s tym skusenosti ;D ;D ;D Som kamaratovi stiahol zly bios na jeho kt266 a tak som mu to v mojom compe potom musel zmaknut bol dost nasrany. Ja som mal vtedy KT333 a v pohodicke za chodu systemu som malym srobovacikom "vypacil z boku BIOS" lol som sa skoro posral od strachu pichol som tam jeho naflashoval a bolo a doska kali do dnes :mweheh: ale stoji to zato :mweheh: tie nervy :arrow: lepsie ako kupovat nowu dosku ale je to risk :D zaroven aj skusenost ktora sa zide :idea:
ja sem to jen tak ze srandy chtel zkusit ze behu a to svuj vlastni BIOS ale kdyz jsem si vsimnul ze mi to naslo jinou desku nez mam tak sem se na to ****** ???
Já bych zkusil i tuto variantu - http://www.msicomputer.cz/clanek.php?id=2307
jo flashování BIOSu v druhý desce je vždycky sranda, naštěstí jsem ještě neměl negativní zkušenost, vždy se to povedlo :)
když jsem to dělal poprvé ve firmě, taxe na mě všichni dívali jako na blázna :)