Původně odeslal Pyroteam
Tak! Konecne je moj problem aspon z casti vyrieseny :-) Poslal som mechaniku pred 10 dnami na reklamaciu a poslali mi naspat druhu. Namontoval som ju a moje nervy zasa robila to iste! :-o :eek: Tak prislo mi to uz fakt divne a myslel som si ze urcite nebude nieco vporiadku na mojom kompe...a preto som najprv odpojil Sony CD-Romku z ide kablu (hoci som to robil aj pred tym) na ktorom som mal zapojenu aj spominanu COMBO drive a dufal som ze problem je prave tam....ale mechanika zase nechcela citat a uz som bol stoho nestastny az az....potom som skusil este vymenit kable (v domneni ze bude nejaky spatny)....dal som tam iny IDE kabel ktory mal tiez konektory pre dvoje zariadenia....ale zasa to neslo...a potom len tak zo zufalosti som tam dal posledny kabel ktory som mal k dizpozicii...bol to kabel iba pre jedno ide zariadenie....tak som to teda napojil a svetu div se rozjelo sa to!!Rozjelo :D Skoro som plakal od stastia :-) Mechanika konecne aj citala aj napalovala. Takze z tohto mojho zistenia plyne ,ze ta napalovacka vie pracovat len cez 1 konektorovy kabel na jedno zariadenie...ale to je mi velmi divne...stretli ste sa stakym niecim?