Na tomto programu mne štve, že pokaždé když se připojím na net, začne to stahovat aktualizaci. Někdy se taky zapne automaticky test. Nikde nemůžu najít kde se to vypíná. Poraďte, please!?
Printable View
Na tomto programu mne štve, že pokaždé když se připojím na net, začne to stahovat aktualizaci. Někdy se taky zapne automaticky test. Nikde nemůžu najít kde se to vypíná. Poraďte, please!?
no mel sem ten samej problem, zaboha to neslo vypnout, test se poustil po zapnuti pocitace kazdy den. Vyresil jsem to dost brutalne uninstall :-(Citace:
Původně odeslal Špeta Marek
uplne to samy!Aktualizace mi je jedno,za tu jsem rad ale ten test me taky leze pekne na nervy :evil:
AVGcc ->Plánovač, pravým myšítkem Naplánované úkoly, v okně pak tlačítkem Upravit zrušit zaškrtnutí u toho, co nechceš.
Mě v práci testy nevadí, ale jedu přes proxynu a za boha nemůžu najít, kde se to v tom AVG nastavuje.
Takhle samo že nic nestáhnu.
I muj predchozi prispevek plati pro AVG 7!!!Citace:
Původně odeslal Millisx
AVGcc ->Manažer aktualizací, pravým myšítkem Konfigurace, hned první karta je proxy.
Aktualizece tam byly, ale Manažer aktualizací jsem přehlíd :oops:Citace:
Původně odeslal iv93611
Thx
to jsou pouze aktualizace,ty mi nevadi.Chci zrusit denne se spoustejici test!Citace:
Původně odeslal iv93611
No ale tamtez je volba Pravidelne spoustet testy podle planu. Bud zaskrtnout, nebo ne.