nejsem overclocker,tak bych se chtěl zeptat kde můžu přetaktovat svou grafiku-XFX GeForce FX5200 :?
Printable View
nejsem overclocker,tak bych se chtěl zeptat kde můžu přetaktovat svou grafiku-XFX GeForce FX5200 :?
aktivuj si v registrech zalozku na zmeny taktu karet (coolbits), tam to muzes pak menit nebo pomoci tweakovacich programku jako riva tuner, powerstrip apod.
ale staci si tu projit starsi thready :!:
coolbist jsem si už do registrů instaloval ale nevím kde tam?
jestli sis uz coolbits.reg spustil tak pak pravy mysitko na plose ->vlastnosti->nastaveni->upresnit->fx5200-> tady uz se negde ma nachazet overclockovaci panel.
jo už to fajčí.díkez :-)
stahni si riva tuner...tohle te moc daleko nepusti :o) ( nebo aspon me ne)
btw. jak jste ji taktli? ja zatim jenom 271/440 je to dost malo mel sem to vic,ale problem je ,ze kdyz sem ji mel na 281/500 tak v NFSP to slapalo fakt super tam sem to mel dokonce vic,ale v CoD to hazelo blby textury tak sem to musel snizit...protoze CoD hraju po netu :o)...
jeste sem to moc nezkousel musim tam dat nakou pastu at to aspon vic chladi :-)
Btw. jeste dotaz staci FX5200 128/128bit na strihani domaciho videa...nidy sem to nezkousel,ale znama chce nakou levnou kartu :o) tak jestli to bue v poho :-) dika
asi jo.já jsem stříhal i s horší
a na kolik bych ji dal(GPU,RAM)?bojím se tam dát moc. :o
zvedej postupne a testuj v 3dmarkach az ti to bude hazet chyby tak to snizCitace:
Původně odeslal Wixe
a dá se o ni přijít(grafarnu) když to budu po 1MHz zvyšovat?
v podstate,kdyz to budes brat normalne po 1mhz tak ne...protoze pak ti to zacne hazet chyby a nema smysli ji taktovat,ale jak sem rikal v NFSP me sla nahodit vic .o) v pohode )Citace:
Původně odeslal Wixe
oki jinak dik za tu radu k videu :wink:
dík už to mám ale ne moc protoze ma jenom pas.chladič
Přišroubuj na ten pasiv ventilátor a zkoušej dál.Já se dostal na 281/551 -což je maximum, pak už to padalo.Požívám pouze coolbits, úplně stačí.Citace:
Původně odeslal Wixe
dotáh jsem to i na 305/456 ale trochu obraz blbnul tak sem to snížil a o hodně protože jsem si vzpoměl že to není jen můj PC
Na kolik to může vytáhnout s FX 5200 64bit a s pasivním chladičem!
Teď to mám na 298/298 moc,málo????
Pmaěti dej aspon na 400 (to je snad minimum ne?) :o
wixe, to co mas v popise nie je haluz? 256 bitova GF5200 ? skor 64, podla tych vysledkov v 3DMarku
delaji se i 333Citace:
Původně odeslal Might
no jo, nekteri vidi na krabici dx9 a pak se divi, ze jim na tom nic nejede ;D
na krabici sice mám napsano direct x 9 ale i 256 bit :-)
256bit je tak akorat jadro, NE sbernice. fx5200 jsou jen 128 nebo 64bit :wink:Citace:
Původně odeslal Wixe
je tam napsano: graphics core 256-bit :-)
a je vubec pravda že přetaktováním se snižuje životnost grafiky?
1) vzdyt ti to rikam :roll:Citace:
Původně odeslal Wixe
2) ano
a kde tam v podpisu mám napsano 256 bit sběrnice? :|
Na 400 to asi hodím těžko když mám v rivatuneru u položky Memory clock 400 je maximum!!!
já jsem to dal i na 456 :-)