dá se sehnat připojení k internetu nonstop za paušál bez datového omezení do 900kč s dph/měsíc?
Printable View
dá se sehnat připojení k internetu nonstop za paušál bez datového omezení do 900kč s dph/měsíc?
kdyby obecne jo tak by to bylo sqely - a nehadali bysme se okolo ADSL proste bysme ho nepuzivali - a nebo prave pouzivali
ale muzes skusit toto: www.czfree.net
kdyz budes mit stesti
neco najdes taky tady: http://www.internetprovsechny.cz/wifi.php
hledej spise komunitni ... komercni jsou neprimerene drahy ane kdyz nejsou tak nepokryvaji prakticky nic ...
a ten eurotel data nonstop?
zkus si o nem neco presist,psalo se tu o tom hodne.Citace:
Původně odeslal mot
ja mam eurotel DN a celkem pohoda jestli nepotrebujes napr neco velkyho posilat tak se hodi rychlost je zhruba jako min kvalitni linka na modem!!Pripojenej ses tak za 2s a kdyz mas dobrej telefon tak je spojeni i stabilni.
Jinak daj se pres to stahovat i velky veci i kdyz je treba vic casu(uz jsem stahnul i film).No proste jenstli nemas jinou moznost jako treba ja tak se to hodi!!!A cena je 649 bez DPH + 100 minut volani
Zcela souhlasím. Jsem z Orlové a jsem naprosto spokojen. ;DCitace:
Původně odeslal Fleak
K tomu se nedá nic dodat, mám to taky a ještě jsem neměl problémy.Citace:
Původně odeslal Fleak
Pokuď jsi třeba z vesnice a nemáš možnost mikrovlny nebo ASDL, tak asi jedině GPRS, ale tak kvalita není úplně ideální. Teda alespoň u mne, ale to se může lišit od BTSky k BTSce:-)Citace:
Původně odeslal mot