-
4XAA
mam g2 mx 400 a ted jsem po nainstalovani xp a novych driveru zkousel antialiasing (kvuli morrowindu) :-)
no na kvalite je to hodne znat, ale obraz chodi snad po dvou sekundach - coz u tyhle grafiky chapu jelikoz to nema hardwarovou podporu ale zajimalo by me kterej procesor to teda zpracovava jestli gpu n cpu
dik za odpoved
-
AA spracovava GPU.
Preco myslis, ze Morrowind potrebuje AA?
Ja ho hram v 1280x1024 a AA nepotrebujem. Aj tak ma problemy s rychlostou. Engine je divne naprogramovany, pretoze je pomaly aj v 800x600.
To co potrebuje Morrowind je PixelShader abys mal peknucku vodicku.
-
ja to jen chtel vyzkouset - rozdil je ale velice patrnej napriklad na stenach na tetive kuse rukavicich aj...
neda se to zaridit aby to pocitalo cpu? (mam 2500+) ???
-
2500+ by ti to stejně nespočítalo :-)
Jinak G2MX má sice hardwarovou podporu AA, ale značnou část práce obstarává procesor - rychlejší než to máš teď to už nebude.
-
zkouset u tehle karty aa je imho blbost, protoze tim degradujes uz tak tristni vykon teto karty (a v morrowindu obzvlast - sam jsem tuhle kartu mel)
-
tak tomu ted nerozumim - hral jsem se zapnutym AA call of duty a behalo to uplne v poradku tak morrowind je asi nak narocnejsi ci co - a pritom CoD uz vyzaduje dx9
mohli by jste doporucit nejakou kartu na ktere by morrowind behal s AA pekne v poradku min v 1204 X 768 aby stala do 3,5 tis s dph?
diky
-
-
neneeeee nějaká musí přeci existovat ??? ??? ??? ???
-
Existuje, ale na za 3500,- :-)
-
hm a tak za kolik nejmene se da takova poradna sehnat? a please jaka
-
Poslední dobou se dá sehnat levně Radeon 9600
-
Morrowind je vazne divne spraveny , lebo s AA x 4 a AF x8 1280 / 1024 mi hra ide v exterieroch 30-45 framov a 640 /480 ide takmer tak isto 35 - 45. Hardware v podpise.