-
GF2Ti a klon obrazovky..
Tak jsem to tady hledal..
no koupil jsem rodicum tuhle kartu..na film + mp3 jim staci .. a nestacim se divit..v ovladacich co sjem tam dal (z instal cd) nejde povolit soubezne obraz na telce + monitoru (zlaty ATI) ...
Pomuzou nove ovladace nebo je nejaky zpusob (rozsireni,klon) jak toto udelat. Nedokazu si predstavit jak budou rodicove na moniutoru,ktery maji v jine mistnosti nez telku hledat po pameti z5 pehozeni z tv na monitor.
Pak jedine jsem myslel ze jim reknu at vypojej kabel z tv-out a daj restart..
Kdyby to nejak slo..byl bych vdecen
-
mě to u GF4 MX440SE chodilo na detonatorech 41.09 tak je zkus třeba to pujde...
-
GF2Ti tuto funkci nepodporuje.....musíš bud mít GF2MX, GF4MX, nebo full GF4Ti,popř. FX
-
byl jsem ted u rodicu a zkousel jsem to rozchodit aspon na klavesove zkratky aby si pri skonceni filu zmackli jen zkratku. Na monitor to jde,ale nenasel jsem v detonatorech moznost prepnout z5 na monitor a priradit tomu klavesu.
-
jasne, ze to jde...pouziij tv-tool a muzes jet na telce i monaku zaroven (50Hz)
http://www.grafika.cz/art/dv/tvtool_6.html
-
jistě(jedině touhle ojebávkou ano),ale sama karta to nepodopruje,má jen jeden RAMDAC..pokud tem monas 50Hz zvládná,většině to moc dobře nedělá :)
-
jeste hur nez monitor jsou na tom oci :wink:
ale jako reseni je to velmi dobre pouzitejny (vsechny mozny nastaveni,hotkeys,...)
u nekterejch "kvalitnejsich" karet, je to nutnost-napr. kvuli roztahnuti obrazu na celou plochu tv
-
jo tak to mam tvtools 8 .. myslel jsem ze to pouziju kvuli roztahnuti obrazu na celou telku (okraje) ..takze ono to umi i tuhle ojebavku...
krasny ja dekujiiiiiiiiiii
GF suxxxxx