potrebuju, aby mi zustalo stejne pismeno jednotky.
zkopiruju to ImageMakerem 1.1 a nejde z toho bootovat. pak to necham opravit instalacnim cd a zmeni se mi jmeno jednotky z C -> neco jineho a protoze je to system disk, tak to nejde z5 ... poradte
Printable View
potrebuju, aby mi zustalo stejne pismeno jednotky.
zkopiruju to ImageMakerem 1.1 a nejde z toho bootovat. pak to necham opravit instalacnim cd a zmeni se mi jmeno jednotky z C -> neco jineho a protoze je to system disk, tak to nejde z5 ... poradte
Jeden môj známy tiež kopíroval systém, ale použil na to Norton Ghost. Vraj nemal žiadny problém, išlo to ako po masle. Myslím, že kopírovať partíciu vie aj PartitionMagic a ten ma aj taku utilitku s názvom DriveMapper, ktora dokáže tieto pismenka zmeniť. Do akej miery funguje neviem - neskúšal som.Citace:
Původně odeslal jaluvkap
Hmm, ja to osobne nezkousel, ale kamik, asi pomoci partition magicu, zkousel udelat obraz partition s winxp a udelat uplne identickou na jinem disku a ty xpcka nenabehly, vytuhly pri nacitani at se delo, co se delo. Kdyz se to nekomu povedlo, tak mel bud dobrej soft, nebo velky stesti.
no ... mi se to povedlo, ale ony taky nenabehly a musel jsem to opravit pomoci instalacniho disku ... pri instalaci to psalo, ze se instaluje na c:, ale po instalu to bylo nejake e, f nebo tak neco
nj, podle me se usetri vic casu a prace je znovu nainstalovat, nez se patlat s obrazama a naslednym rozbihanim.XPcka jsou na to dost haklivy.Nekomu se to povede, nekomu zase ne, nekomu pojedou posrane a tak, ja volim kazdopadne reinstall
no snad by to malo byt rovnake, ale ked som prenasal system z jedneho disku na druhy ako fyzicku kopiu vsetkeho som pouzil nejaky DOSacky program HDcopy ci HDDcopy, toto by mal byt snad on (121KB):Citace:
Původně odeslal jaluvkap
http://www.itpartner.pl/ftp/download/pc_1093/HDCopy.exe
hehe,ja vzdycky kopiroval system na novy disk dost sverazne-.zahajil sem instalaci,tu pak treba prerusil a apk to z toho stareho disku normalne nakopcil 8-) (akorat jednou sem to kopiroval pdo dosem a azpomnel na dlouhe nazvy :oops: )
urcite to takhle jde u win98,u xp ted nevim jestli sem to delal(ale do tydne me to ceka)
to jsem uz taky zkousel ... ale pismeno sys. jednotky se zmeni ... kua ... uz me to sere, asi to preinstalimCitace:
Původně odeslal Wolferine
Jejej, to jsou postupy :lol: PQ DriveImage, nebo Symantec Ghost, fungují naprosto spolehlivě. Pokud v XPčkách po zklonování disku instalace nefunguje, je to pravděpodobně starou verzí aplikace - NT, W2K i WXP mají jinou verzi NTFS, většinou se i starý DriveImage vypořádá s WXP partitionou i když křičí, že to neumí, ale může se stát ...
norton ghost
ja pouzivam disk manager od seagate - je to ke stazeni na jejich webu
ten umi zkopirovat partition a priradit pismeno jednotky ???Citace:
Původně odeslal riksa
muzes zkopirovat partition stavajiciho disku na novy disk (jako dalsi "boot" nebo "additional storage") a kdyz zapojis ten novy disk jako primary master, tak ho budes mit jako C: (jestli to tak mas nastaveny) . pochopil jsem dotaz? ???Citace:
Původně odeslal jaluvkap
jj ... presne, ale on je zapojeny jako prim. master, ale neni cecko ale neco jineho