zhanam nejaky dobry program na tvorbu www stranok.
nemam s tymto ziadne skusenosti, tak by som potreboval nejaku radu.
dik
Printable View
zhanam nejaky dobry program na tvorbu www stranok.
nemam s tymto ziadne skusenosti, tak by som potreboval nejaku radu.
dik
Microsoft Frontpage :wink:
Macromedia Dreamweaver MX :wink:
souhlas, ale frontpage 2003 vypada moc goodCitace:
Původně odeslal mitchi
no to sa nehadam,ale uz som si zvykol na MD MX a pracuje sa mi v nom lepsie :wink:Citace:
Původně odeslal Rado
Zda sa mi prehladnejsi(mozno iba subjektivny pocit) ;D
notepad | VIM ;D
ale pouzivam aj Macromedia Homesite
http://www.tlp.cz/internet/hatmatilka/
+ notepad
----------
Z profi programov sa mi zda najlepsi Macromedia DreamWeaver. Homesite je tiez velmi dobry. Zavisi iba od vkusu... Pre tych, co ale nerozumeju moc kodu bude ten DreamWeaver imho lepsi.
ja to poviem takto: ak xes, aby to malo optimalizovany zdrojak, tak to pis rucne....tych HTML prikazov nie je az tak vela.....a nie je to nic tazke....ja som videl, aky bordel vie narobit Front Page.Citace:
Původně odeslal Woody
Ale ak xes pouzivat za kazdu cenu nejaky program, aby si to nemusel pisat v kode, tak to rob v Macromedii
no, ale pre zacinajuceho uzivatela je asi lepsi FP, btw. MD MX je lokalizovany?Citace:
Původně odeslal mitchi
na Bonuswebu je čeština, je to přeložené komplet, verze 2003 i 04Citace:
Původně odeslal Markoff.tk
HomeSite-4 alebo Namo Web Editor-5.5
V dreamweaveru je to vice "profesional", vice moznosti, ikdyz FrontPage 03 je prej good! Ja vzdycky udelam jakousi kostru v DW protoze nedela takovy slataniny v kodu jako FP a pak doladim rucne bud v textove verzi DW/notepadu.
BTW: kamos ro dela ve Wordu, celkem solidni, mozna lepsi nez Dream ;D ;D
jasom tiez urobil stranku vo Worde :wink:
nebolo to nist brutalne ale svoj ucel to splnilo
no je to prelozene asi na 99% ale zato dost kvalitne a zrozumitelne :wink:Citace:
Původně odeslal Rado
mno inak DW vyraba hooodne dobry kod, na tom uz nejde nic/skoro nic optimalizovat ... takze jednoznacne doporucujem DW > FP suxxx
MadCap
Mimo notepad obcas nahlidnu do HomeSite. Dost jsem si na nej zvyk-vyhovuje vsemu co potrebuju. K tomu mam jednu A4 HTML prikazu, coz taky staci...