Neni v Praze já sem z 6tky nějakej typ ktejer by mi to zvládnul udělat? .. Aspon na 128/256 ? :) .. Otevřít L2 Nemám nářadí a mam z toho trochu strach -..
Printable View
Neni v Praze já sem z 6tky nějakej typ ktejer by mi to zvládnul udělat? .. Aspon na 128/256 ? :) .. Otevřít L2 Nemám nářadí a mam z toho trochu strach -..
Nekoupime napul lak ;D a vyzkousime :DCitace:
Původně odeslal Might
Hej :))) Já bych radši někoho kdo s tim má trocu skill :)) ..
Duron 1.8Ghz .. 1710 s DPHCitace:
Původně odeslal Might
XP1900+ .. 1790 s DPH
Můžeš mi říct proč sis rovnou nekoupil XP1900+ ? to nemáš blbých 80Kč navíc? nechápu ... potom bys takové kráviny nemusel řešit.
Protože sem blbej ... A někdo mi řikal že AthlonXP 1900+ je šit ,ale nebudem tu Offtopicovat...
Hm adekvatni vyjadreni od moderatora :roll:
A hlavne diky za prispevek k tematu....
Stačí se podívat, jaká je dobrá série a máš vyhráno, narazit na opravdu blbý kousek je dnes už vzácnost :wink:Citace:
Původně odeslal Might
JERROME : jenom jsem se zeptal, proč to vůbec kupoval, nevidím v tom nic špatného a taky nechápu, proč by dnes někdo kupoval Durona 1.8Ghz, slabší verze chápu, tam člověk pár stovek ušetří, ale takhle...
Jo je fakt ze si myslim ze dostanu tu 1,4 stejne jako on tu 1,8 aspon teda doufam... A do te me desky by bylo skoda neco lepsiho..
Fakt je ten, ze XP1900+ jsou v CR takrka bez vyjimky Palomina, takze i kdyby se dostal s tou 1,8Ghz jen na 2100, tak to bude MNOHEM vykonnejsi nez ta 1900+Citace:
Původně odeslal Spajdr
Ja jsem resil odemknuti L2 cache pomoci noze a pajky :-)) normalne jsem to zapajel, protoze s lakem mi to vydrzelo jen asi hodinu
No já kupoval během 2 týdnů 2x XP1900+ a PALOMINO to nebylo, asi náhoda :wink:Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
Tak ze si nenarazil na Palomina, tak to nahoda asi byla prakticky vsude ve skladech i maloobchodech maji XP 1900+ Palomina.
muzu potvrdit, minuly tyden se mi posralo 1900+ pal., a oni mi to nejdriv vymenili za jinou 1900+ , jsem myslel ze t-bre a vono prd, prej palomino. tak jsem si to nechal vymenit za 2200+ thorton, bohuzel za vlastni. :evil:Citace:
Původně odeslal mutant2