Zdravim nemate nekdo doma tutu hracku..?
Printable View
Zdravim nemate nekdo doma tutu hracku..?
Zrovna na ní koukam v ceníku a taky by mě to zajímalo.
Jenom dodám......
je to FX 5700 128MB
četl sem recenzi na pctuningu a vypadá to fakt skvěle.
Taky by me to zajimalo,jaka fakt je,pochlubte se nekdo.)Citace:
Původně odeslal Xfantasy
No prave ze ja ji mam :) za nejakejch 3950,- bez dph :)) v nakupu tesil jsem s ena ni jak malej Ferda, ale nejak nevim ... nemuzu na ni zobehnout TVultility :( jsou sice v nabidce kabel pripojen atd. ale jsou neaktivni a to same plati o nejakeh HW senzoru a monitoru :( v manualu je to sice hezky popsano a obrazku hafo .. ael nic ..NA obraz do TV me pomohl az TvTool 9 ...
Tak tak asi zhruba bojuji s totuto kartou .:(
Jinak co se tice vykonu Grafiky tak je super jak pri zobrazeni v 2D tak pro hrach a nebo pro Renderingu v 3D za to ma odemne +++++ VELKE :)
:arrow:
Opat: Na kolik se ti ji podarilo pretaktovat? A kolik s ni mas v 3dm01 a 03?
no se ztartu jsem ji jen upravil na
524/552 a zatim pohoda ale dla jsem se jeste nedostal zkousim prijit na to kde je chyba :(( v manualu je takvej hezkej OBRAZEK kde je videt telota cipu atd. ale nejak to nemohu nalezt :((( a co se tice testu dam sem pak vedet
---->> ma ji tu nekdo krom me ?
Ja jí možná budu mít.Záleží jestli se dohodnu s prodejcem na výměně....
Ale když dohodnu,tak do konce tejdne a pak bych dal vědět.
A zkoušel si různé ovladače?
no ja jsem koukal na rozdily na pctuningu, a mezi 4200 a 5700 byly rozdily tak +- 5 fps. takze snad jedine 5700 ultra....
Citace:
Původně odeslal Opat
Tak jsem stoho jalovej m nabidce mam TVUltility ale jsou neaktivni a to same je u HW monitoringu :(( :o
V DX8 a niz a bez FSAA ci Aniso ... (celkem dulezita poznamka ;-) )Citace:
Původně odeslal CODY_2
sure :DCitace:
Původně odeslal Mirek
Já si jí objednal snad příjde do pátka takže dám vědět jaká je.
....já již zítra ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal PredatorX
..............teda snad :o
Tak už mě přišla a je super za tu cenu.
Ale taktéž mě nejde rozchodit to monitorováni otáček a teploty cpu :(
Přes vikend udělám menší oc a hodím se nějaké výsledky.
Ještě ji nemám,ale nechci vás sklamat,ale podle fotky na leadtek je k ventilátoru přiveden jen dvoužilej kabel....takže bez měření otáček.
Snad mi přijde zítra.Pak poreferuju.
ja teda nevim, ale pokud tu hovorite o hardware monitoringu, tak to tato karta 100% nema. to TD znamena T-TV OUT , D-DVI. pokud by mela i hardware monitoring, bylo by to TDH , H- Hardware monitoring.
Jojo Monitoring nema ale proc mam neaktivni i TVultility..((((Citace:
Původně odeslal CODY_2
To sem stoho jelen na czechcompuet.cz je s hw monitoringem TENHLE TYP KARTY a s frekvencí 450/550, ale mě jede 425/550 bez monitoringu
a tv utilit když i na pctuningu jí testovaly a má TEN SAMEJ TYP 450/550 a HW monitoring.
vim ze je tu debata o leadteku ale nema nahodou nekdo uz FX 5700 od Prolinku ... myslim ze si ju koupim az bude v CR :D
http://www.prolink.com.tw/2003/engli...05700-256M.htm :drool:
cus tak to jsme na tom uplne stejen :((( ja se snazim honit Tvobraz pres TvTool ale jsou nejake spatne verze takze treba na Film koukam porad na 19,- :((Citace:
Původně odeslal PredatorX
2Opat:
Nerozumim tomu, proc u FX-ka potrebujes na HW monitoring a TVout nejake nablble utility nebo TVtool ? Se domnivam, ze vsechna FX-ka maji vestavene interni teplotni cidlo a velice slusnou podporu integrovaneho MV-TVout cipu primo v ovladacich ne ? Teplota cipu je zobrazena primo na zalozce "Teplotni nastaveni" (jadro a okoli), typ TVoutu se vybira na zalozce nView (je treba mit pripojenou TV) a lze u nej bez problemu plynule nastavovat velikost obrazu na TV (az do overscanu) a jeho ostrost pres nastaveni filtru - oboji po klepnuti pravym tlacitkem mysi na vybranou obrazovku zalozky nView a zvoleni polozky "Nastaveni zarizeni". Typ TVoutu a jeho prepnuti muzes ovladat i primo pres lokalni menu klepnutim na ikonu nVidia v hlavnim panelu, tak k cemu nejake utility ?
Mas pravdu i toto je cesta, ale preci jen v TvToolu je vice moznosti nastavovani atd.Citace:
Původně odeslal PePo
vyplati se ji tedka koupit? rozhoduju se mezi 5600 a 5700... thx
Rozhodne ber 5700!!!!!!!!Neprohloupis!!!5600 je shit!Citace:
Původně odeslal Fikce
thx... mam podobnej nazor,...