-
Lipo's kejs New kejs
Tohle je zatim muj starej kejs kterej uz nemam ale jen tak pro shlidnuti to sem dam je to revize 0.00 ktera prodelal mnoho uprav z kterych se bohuzel foto nedochovalo :evil: .Ted pracuju na voodoo machine tak az bude tak to sem dam ale potrava to pac dosly penize .Mno ten starej nic moc ale alespon jsem se poucil a snad se muj new project povede http://www.lipos.wz.cz/
Aktualizovano v dekcy case pribyl novy kejjs :)
Edit: mozna si nekdo pamatuje foto ze staryho fora mel jsem je i tam
-
Pekny! Neni to nijak prospikovany prachama, ale spis poctivou praci, coz je super. Tvar okna se mi teda moc nelibi, ale udelany to je pekne, mel si jeste tu drevotrisku nejak opracovat / nalakovat zevnitr. A ten zdroj na boku tam je proc?
-
Ten tam byl vlastne navic napjel ten kruh s diodama .JJ ten kruh nic moc je tam videt ta plocha jak na ni sedi cdrom coz sem nechtel :( a nevyreseny bylo taky uchyceni karet musel jsem to vzdicky privrtat vrutem k hrane a ohnout ten plisek do roviny .jinak vetraky jsem reguloval trafem z aoutodrahy 10,12,14 tech 14 par vetraku nevydrzelo :oops: . Ta povrchova uprava to je pravda ale chtel jsem to co nejdriv zkusit v chodu a pak jsem to uz nechtel vyndavat . Na konec jsem z toho pak vzteky vsechno vytrhal a za 100 strelil jako bednu sice matros stal vic ale ...
-
vypada to fakt divne a na tom jak pises prchodnym case neni nic poznat snad jen ty strasny kabely jinak ten starej case bz se dal dodelat chce to trochu trpelivosti... to vsechno delas na pulku ???
-
Jo jasny chtel jsem to mit co nejdriv hotovi tak sem to nedodelal ale uz ho nemam a ted delam novej tak pak sem hodim naky novy foto .A co je na tom divnyho ? Jj ten prechodnej to je humus ale pockej az nahodim co mam ted :) fotky snad budou navecir .
-
Ten drevotriskovej :arrow: cool. Akorat by chtelo lehce designove doladit ten druhej zdroj a zadni kryt u karet (dej tam treba plech z nejakyho jinyho case.
-
Tak mam tu novej project Woodstock je hotov :)
lipo.dnetcz.net
-
-
uz to tam je musel jsem jeste dodelat ty www sice moc noc a bacha na modem naky obrazky jsou docela velky kdyby nekdo mel zajem muzu poslat vic obr vsechny se tam bohudik nevesly :)
-
Sice tě možná urazim,ale mě ty tvoje casy připadaj jak lodní kufry :roll: :oops:
Neměl bys chut spíš jít i do jinejch barev než černá/červená ??? Vypadá to tak kdyby to bylo od krve :roll:
P.S. Ale snaha se cení.
P.P.S. Navíc si mě naštval i na novém 21" monitoru musim ty obrázky šoupat :roll: :mweheh:
-
jj obrazky sou velky je to na rychlo hodne na rychlo to pak opravim
-
cceeeeeece mas to dobry....
ten regulator a displej je vlastni vyroba nebo jsi to nekde´koupil..?
-
Regulator je z dcase ale ten se me ted porouchal a ten display je z nakyho elektra jestli chces muzu ti to rict presne ale musel bych to najit bylo tam toho vic na vyber bylo to objednano z netu
-
Taky delam Wood case.. :wink: ;D
jetli muzes spoj se se mnou po ICQ..
ad tady nedelame chat.. OKI....?
-
Lipo, ještě přihoď fotky, jak to u tebe vypadá normálně -> HW po celém stole a pod ním, místo spínačů power/reset oholený drátky ... ;D