-
Celeron 2,4@3,5
Zdravim vsetkych
vcera som v pocitaci menil cpu a dostal som sa myslim k celkom peknemu vysledku FSB 146MHz uplne stabilne (vcore nastavene 1,7V v skutocnosti asi 1,625) ibaze mam jeden problem ked idem s fsb vyssie nez na 120MHz tak ak dam restartit PC ostane len cierna obrazovka miesto postu... neviete cim by to mohlo byt? (vypnem a zapnem pc a zasa ide do doby kym potrebujem restart....) MB mam MSI 845E MAX grafiky som skusal vsetky mozne aj nemozne.....
dik za odpovede...
-
No s touto doskou som mal uplne rovnaku skusenost je to doskou a neofajcis to asi nicim len vymenou dosky alebo znizenim taktu, je to skratka strasny smejd ;D ale 3,5GHz je pekne len keby to bola full P4 lebo tomu celeru su tie gigaherce k nicomu ked mas len 128kB L2 ale na encoding filmu to staci
-
dik za odpoved :-) v podstate si ma utvrdil v tom co som si myslel... uz zajtra by mi mal prist Abit sic "len" BH7-E ale myslim ze na moje ucely stacit bude... tak som zvedavy ako dopadnem
inak jedno z coho som bol zdeseny je ze tie MSIcky maju robene totalne blbo tie tlmivky co su pri CPU... mal som v rukach za tento tyzden asi 5 tychto dosiek a vsetky do jednej boli nafigu.... hm... mal som o MSI lepsie mienenie....
-
ked som ju kupoval aj ja som myslel ze MSI je fajn som mal BX-Master a ten bol OK ale toto bol uplny omyl prva doska blbla asi po tyzni som ju reklamoval a druha sa chovala ako tebe, cul mam ASUS a tiez ma sere takze clovek si nevybere ;D asi si budem musiet dosku zletovat sam :lol:
-
no hej... mam taky pocit ze teraz si moze clovek vybrat len medzi zlou a lepsou MB... dobre som nevidel.... ale co uz...
PS: Abit ma zatial nesklamat takze sa k nemu vraciam... (doteraz mi slape tual 1,1@1,47 na Abit BH6 rev1.0 - nema podporu 133 FSB ;D )