tak jsem prave uspesne dokoncil muj prvni OC. ti4200@4400. 3Dmarky probehly oba dvakrat bez chyb. takze to vypada super. :lol: teploty po nekolika hodinach viz podpis.
Printable View
tak jsem prave uspesne dokoncil muj prvni OC. ti4200@4400. 3Dmarky probehly oba dvakrat bez chyb. takze to vypada super. :lol: teploty po nekolika hodinach viz podpis.
Citace:
Původně odeslal CODY_2
Mno hele jed dal,at z toho vydojis maximum ;D Kdyz das vic nez moje,tak.... :lol: :lol: :lol:
jen pokracuj - vubec se toho neboj :-)
me bezi sice jenom 300/600 ale zrovna si navrhuju wasser kuhlung pro karticku (musim podotknout, ze nakreslit chladic na procesor je proti tomu uplna sranda :-(), takze uvidime ;D
Copak je na tom neco neobvyklyho ze jde dat Ti4200 na takty Ti4400 ??? :lol: Az ji das na frekvence Ti4600, tak pak teprve klobouk dolu :wink:
nejsem hardcore OC, delal jsem to poprve. :lol: :lol: a chci aby mi jeste vydrzela. navic nejakej extra narust to nebyl 800 bodu 3dmark01se, a 120 bodu 3dmark03. uvdidime az prijde Doom3, to me mozna donuti......Citace:
Původně odeslal Jerrys
No ja bezim teraz stabilne na 310/610 (orig 275/513) so standardnym chladenim. Najvacsi narast v benchmarkoch som videl v Aquamark3.
Nestabilne to slo aj 350/650 ale to uz lietalo dost vela trojuhlonikov :-(
Niekdze medzitym bude este priestor ale to este musim potestovat. Nemrzlo to takze hadam by to chcelo iba trochu viac uchladit.
vypada to, ze mame stejny kousky..u mi taky neni problem jet 3xx/6xx (karta to bez problemu zvlada), ale vykonove je niz nez na 300/600. problem bude asi v teplote a chybach ve vypoctech (vizualne se to ale neprojevy)Citace:
Původně odeslal SPYKER
btw: udelej vcore+vmem mod a pojedes klidne 350/650+
:wink:
Mno,u me teda na 300/600 a 320/620 ten vykon je malinko znat,hlavne v AA:)V mod delat nechcu,pak bych ji asi normalnim lidem neprodal:) BTW:Neches tu svoji prodat? ;DCitace:
Původně odeslal daso
Hmmm to mas celkom fajn , hlavne ze ti nehadze chybne fragy .Citace:
Původně odeslal SPYKER
Mne sa podarilo nieco podobne ale bohuzial uz to zrnilo a v UT 2003 to uz sem tam aj preblikavali chybne textury .Ala mas pravdu ,hadam aspon ako ja to dotiehne . :lol:
Ale pre zaciatok , to je celkom odvaha ,to prve buchanie srdca co ak to nevydrzi . ??? :lol: :lol: :idea:
ale v UT2003 o 2hodky drzelo fpoho,325/625 tak uz po tak hodce byli chybicky :?Citace:
Původně odeslal Bukee
BTW:je sIlver past :wink: ;D
Ale pre zaciatok , to je celkom odvaha ,to prve buchanie srdca co ak to nevydrzi . ??? :lol: :lol: :idea:[/quote]
ale v UT2003 o 2hodky drzelo fpoho,325/625 tak uz po tak hodce byli chybicky :?
BTW:je sIlver past :wink: ;D[/quote]
No ja som zatial nemazal .Bezim na orig .Ale casom k tomu dondze .
Ked bude viac casu . :lol:
jo strach sem mel, co kdyby to exlo...... ale bezi to dobre... teplota vylezla o 1 C. akorat pri startovani XP mi tam pokazde na zacatku skoci okno, ze mam pretaktovanou GPU 275/550 a jestli to chci nechat. dam ok. neda se ta hlaska nejak jen potlacit aby se neobjevovala ??? taktil jsem softem leadteku WINFOX 2.
taktuj primo v detonatorech pres coolbits
http://www.overclockers.com.au/techstuff/a_coolbits/
Tak tomuto sa hadam ani nehovori taktovanie, keby to dako skusil dat na frekvenciu kde to blbne a potom to sekol o 10mhz jadro dole a 10mhz pamete tak v najhorsom by mal vykon tak na 300\580 nataktene,a to by mu v novych hrach o dost lepsie tahalo, vahavy overclocking moc nepodporujem, je na hovby :D ;D 8-)
najvacsia p.r.d.e.l je to ze si zalozi thread ako taktovanie gf4ti 4200 a skonci na gf4ti 4400, tak to uz je vazne sranda ;D
No co,neco delal prvne,tak ma radost ze se mu to povedlo,bo ne?:)Citace:
Původně odeslal MK2
no co ty blbecku, si myslis ze jsi mistr sveta nebo ,co ??? takovy dementy mam nejradsi, omlouvam se redakci/moderatorum, ale takovyho vola, jsem tady uz dlouho nepotkal. bez si radit jinam a srovnej se blbecku. :lol:Citace:
Původně odeslal MK2
Spyker : diky ;D
Citace:
Původně odeslal MK2
tyhle poznamky si nech pro sebe. kdyz nemluvis k tematu a ses takovej borec, tak to sklidem prehlidni! snad chapes o co de...Citace:
Původně odeslal MK2
diky, daso