Asi si poridim tento Case..co vy na to?
AOpen H600A
Printable View
Asi si poridim tento Case..co vy na to?
AOpen H600A
Mně se líbí 8)
Skvela bedna.. doporucuju rozhodne :wink:
taky vrele doporucuji, ale podivej se i na h600b ta nevypada vubec spatne ( cela cerna )..
No nevim..je o cca. 800,- drazsi a myslim, ze by mi to tam kazily bile mechaniky :wink:Citace:
Původně odeslal honzAK
chce to trosku zrucnosti a nic bileho to kazit nebude, jinak vyber podle svych predstav....Citace:
Původně odeslal Haski
me by moc nesedla :)
je moc dobra, ale mala :-(
Cernou variantu ma kamos.. vpada fakt fajn :)
Tak uz ji mam.
Zpracovani je perfektni. Dodany vetrak v Casu je trochu hlucny a ve zdroji taktez..ale da se snest.
Otevirani bocnice je pres sroubky, ktere se daji odsroubovat ruco, coz je dobre, ale nemuseli tam byt vubec.
Ze predu jsou ke skrini dodavane kabely USB a audio. Predni maska jde jednoduse dolu a CD mechanika jde pak skvele vysunout na kolejnickach.
Mozna jsem mel vzit opravdu tu cernou....ale to bych zase chtel zkusit tutu....ach jo ;D
Jsem spokojen.
Mne sa mooc paci. Cierna by bola uplne super ;)
je to super case mam ji ale kdybych kupoval ji ted beru tu h600b, jinak k ventilatoru v case prez speedfan ho reguluj a ten ve zdroji jsem prepajel na 7V natvrdo, protoze i kdyz zaizolujes to teplotni cidlo tak to dela kraval...
Já sem do casu přidal ještě jeden větrák a oba zapojil do série (jedou oba na cca 6V) a je to pěkně tichý. Ještě chci oddělat ty dírky, přes který to fouká ven a dát tam klasickou mřížku - taky by to mělo trošku pomoc. Jinak souhlasím s HonzAkem, ten větrák ve zdroji hodit natvrdo na 7 nebo 5V a je tichoučko (na 5V se mi pokaždý nerozjel - asi je to málo, 7V je vo hubu - už to bylo v nějakých diskuzích rozebíraný).
mam ji - je super :)
edit: do treti 5.25 pozice od vrchu nejdou pouzit kolejnicky, protoze pak nejde zacvaknout predni panel, ale nejak zvlast mi to nevadi - to je v podstate jedina moucha, na kterou jsem prisel
taky je pekne tezka, ale s tim jsem pocital
vim je to uz trochu postarsi thred, ale ucelu poslouzi :-)
premejslim o tyhle case a zajmalo by mne jestli nekoliduji spodni dve 5,25" s deskou(kdyz tam dam neco delsiho, treba suplik) ???
dik
neboj neni to eurocase, ja sem mel osazeny 3 pozice ( suplik, cdrw a dvd ) a v pohode se to tam veslo.