poradte .... jsem bezradny ....
Printable View
poradte .... jsem bezradny ....
ak chceš zmeniť písmeno disku, tak na to je program :arrow: Disk Manager, ten sa nachádza v Administrative Tools -> Computer Management
Problem je v tom, ze na systemovej particii to menit nemozes... A to preto, lebo vsade v registri su cesty s pismenom, takze by sa to cele po***.
Jde to. Třeba citrix využívá utilitu, která to změní z c třeba na M - jak potřebuješ. Win to opraví, ale málokterej program to vydejchá. Takže jedině tak čisttý windows.
Nejsem vývojář ale promněnná "systemroot" není u většiny programů právě běžná
mám problém, skopčil som si starý disk C s WinXP ako novú partíciu na nový disk, prepojil nový disk na master a starý na slave a teraz to bootuje z nového disku, ale systémový disk je D a starý disk je C... pomohlo by keby som starý disk na chvíľu odpojil?...
jo ... tak to mas stejny problem jako jsem mel ja ... mi se to nepodarilo, ale zkus ten stary disk odpojit a potom nainstalovat partition magic a tomu by to mozna slo ... mozna ... nezkusel jsem
len sa bojím či pôjde pomocou PQMagic meniť písmeno sys. disku, viem že tokáže meniť písmená. snáď hej, vyskúšame
2 Wizzard: anebo zkus napsat nejakemo tomu citrixoviCitace:
Původně odeslal wachy
kde nájdem tú utilitu? našiel som niečo http://www.technion.ac.il/docs/citrix/ctx00197.htm ale to je zrejme len pre Unix
netusim ....Citace:
Původně odeslal Wizzard
Jenom odpojeni stareho disku ti nepomuze, pak ti to pri startu vytuhne, protoze ten disk zustane furt D. Musis to zmenit pomoci Part.Magicu.Citace:
Původně odeslal Wizzard