Cus
Da se vubec oprasknout DVD na DVD-R?
Stale mi pripada neprekonatelny rozdil ve velikosti.
Je nejaka jiná cesta krome grabovani?
Printable View
Cus
Da se vubec oprasknout DVD na DVD-R?
Stale mi pripada neprekonatelny rozdil ve velikosti.
Je nejaka jiná cesta krome grabovani?
DVD ShrinkCitace:
Původně odeslal Jucha
co by sa nedalo, staci povyhadzovat jazyky, animovane menu, bonusy, ale ked ma raz uz len samotny film viac nepomoze nez ho napalit na viac DVD ci prekomprimovat ci co by bolo najlepsie (neskusal som este, orezat titulky a prip. aj predok, pokial to moc nepresahuje kapacitu DVD-R)
Ten DVD Shrink je v pohode.Pokud netouziz po bonusech.Nechas samotnej film,popr. ho lehce zkompresis.Vse ostatni vyhodis,takovej spanelskej 5.1 sound zabira treba 400MB,kterej asi nepotrebujes :-) Aby te zbylo co nejvic mista na samotnej film.Kdyz si vemu neuveritelne komplikovanej prevod do divxu tak Shrink je uplne jednoduchej.Enjoy
prevod do divx je primitivny, dvd decrypter nie je o nic komplikovanejsi ako dvd shrink, no a na kompresiu videa nepoznam jednoduchsi a zaroven funkcnejsi program ako XMPEG, na prvy pohlad blbuvzdorne, ale poskytuje uplne dostatocne nastavenia...Citace:
Původně odeslal nex
ja si ted nevzpomenu kerej program to pouzivam? Tusim ten DVD shrink, vyhazuju titule krom eng a cz, jazyk krom eng. Bonusy nechavam, ale s zkomprimovany na 15%. Cely DVD je prepocitany max za 30min :)
Ovšem takový LOTR Dvě Věže přes dvd shrink, musí se tam použít při jednom DVD taková komprese, že se na to nedá pomalu dívat, hnus .. a to ještě nejde o Extended verzi, to musí být úplný humus :wink:
Nj kdyz je to moc velky tak to stoji za prd, ale furt je to lepsi jak divx 8-)
dvd shrink je dobrej, ale nemuzu v nem vymazat bonusy - max. nastavit na nejhorsi kvalitu....
Try Re-autor :idea:Citace:
Původně odeslal zag