Tak, konecne hotovo i s fotkama - viz moje WWW...
Uvitam pripominky, komentare...
Bocnice je od Dudu + 4x LED z GM :)
Printable View
Tak, konecne hotovo i s fotkama - viz moje WWW...
Uvitam pripominky, komentare...
Bocnice je od Dudu + 4x LED z GM :)
To je vse jen bocnice.... ???
Alespon si udelej poradek v kabelech, a proc sis nechal vyriznout takovy :? tvar...
Mi se to nelibi a nedel bych si to tam....
P.S. Alespon si vymen tu lacinou mrizku na vetrak, dudu jich ma hodne...
jj pane dokonaly...
tvar dost neoriginalni , mohlo to byt lepsi
mno nevim, me ty vase kejsy ( jako prvnich kejsmoddaru ) prijdou desne prazdny :(
je to takovy okno do prazdna podle mne. jinak tech fotek by celkove stacilo min, protoze tam toho zatim nic moc k ukazovani neni :-\
ale nechci ti brat radost, pokracuj, a bude to urco lepsi ;)
a rada? co treba nejaka barva na ty vnitrni plechy, kdyz uz nic jinyho? trochu si pohrat s predni maskou?
proste mi to prijde jako kejs, kterej uz muzes dnes bezne seriove koupit...
Kazdej nejak zacinal, ale neni nutno se chlubit necim co silne pripomina seriovy Sweex. ;D :wink:
Kazdy nejako zacina....ale
ta bocnica - si mohol nieco originalnejsie...myslim motiv kedze tento sa predava aj seriovo.. :roll:..ale urobene pekne.
Co tak tu skrinku profi strieknut, urobit flexo mod dovnutra a trosku poriadku...bude to vyzerat dost good.
Ja napr. BLUE ALIENA 1 (ktory ma uz sice brať) stale doladujem....pojde na zdroj flexo + pridali sa nejake vetraky + chladic od AC so svietiacim vetrako. Ccez to modre plexi ktore je v nom to vyzera naozaj good.
Len maj vela elanu...drzim ti palce.
a oprav si odkaz na OC4um v odkazech...
nikdo neni dokonaly, jen ti rikam nazor chapeš ! proste to neni "casemod" kdyz udelas diru do bocnice....Citace:
Původně odeslal Hardman
A co to je ??? ;DCitace:
Původně odeslal KaRlOs[C
Nie je to nic moc, ale Casemod to urcite je ;)
nechci byt slovickar... ale prave ze to je "casemod"Citace:
Původně odeslal KaRlOs[C
navod k pouziti - dulezite jsou ty uvozovky :)
mne se nahodou tvar toho okna docela libi :-)
i ta mrizka-me se ty kasicke mrizky libi :oops:
ale je pravda ze bys to mohl nejak dodelat.....
chytli ste se dobre... 8-) jeste ze je to v "............" :smoke:
Chtelo by to nabarvit a nakou tu nalepku a treba tam dat uchytky na noseni nahoru.
nejaka ta nalepka casemod nedela :))Citace:
Původně odeslal )(-=*S-Nugi*=-)(
btw: zajimavej nick - takovej zapamatovatelnej... to neni dobre.. ;-D
to je vsechno ??? jestli je to uplne prvni verze tak to jde, ale uvazuj o mnoha vylepsenich aspon poradek v kabelech a zlepseni nasviceni, sam vim ze ledkama se nasvecuje dost spatne, jinak osobne davam prednost vetsim woknum ;D ;D ;D
Mohol si dať také modré diódy (až to sú na zadnom fane), aj niekde dopredu case, aby bolo to osvetlenie trošku rovnomernejšie. Ale ináč SUPER.Citace:
Původně odeslal Hardman
Tak ukaz co si stvoril velkej casemoddere :roll:Citace:
Původně odeslal DivX