... uz jsem ztoho blazen a nestiham to zkouset .. jaky mate odkouseny za nejlepsi , ja ted bezim na catalystech 7.76, ale prej WHQL jsou lepsi, tak co mate, kde je nejlepsi obraz a kde je zase nejvetsi vykon ,.. diky
Printable View
... uz jsem ztoho blazen a nestiham to zkouset .. jaky mate odkouseny za nejlepsi , ja ted bezim na catalystech 7.76, ale prej WHQL jsou lepsi, tak co mate, kde je nejlepsi obraz a kde je zase nejvetsi vykon ,.. diky
Já teď používám ty nejnovější CATALYSTY 7.78. Zatim sem s nima zpokojenej, jenom nevim jak odstranit klávesovou zkratku ALT + F5.
Taky mam nejnovejsi Catalysty a jak je v kraji zvykem cim novejsi Catalysty, tim mensi vykon v 3DMarku. S kazdyma novyma mi klesne tak o 30 bodu :-D Ale uz jsem nejak linej zkouset porad nejaky omegy apod. Takze vlastne spokojenost :wink:
mam Win98SE takze tam mam nejnovejsi Catalysty 7.76
ale zajimaly by me ty ostatni, jestli nejsou nejake rychlejsi pri stejne kvalite ???
pouzivam omegy, su o daco rychlejsie, ale posledne som zatial este nskusal
mam ultramoderni kreslici prkno s nazvem RivaTNT a mam na ni Omegy - vykon me jaksi nebere ;D ale obraz je na prvni pohled mnohem lepsi - asi jako bych mel anisotropic filtering, i kdyz to moje karta vubec nezna :lol:
no ja nevim ty omegy se mi moc nezdaji ..Citace:
Původně odeslal miro
Klidně si je nainstaluj za pokus to stojí. Já sem taky váhal, ale už sem si je nainstaloval a sou fakt docela dobrý. Zdá se mi že výkon ve hrách trošku stopnul a NFS6 Demo se mi už nezasekává, ale rozpadnou se mi po chvíli textury, což se dá přežít ;DCitace:
Původně odeslal Pocket
hm... takze z blata do louze ... taky si to NFSko nezahraju ... nejdriv rozpadnuty textury a pak crash (ale systemu)
No nechápu proč to dělá, doufám že to u plný verze odstraněj.Citace:
Původně odeslal Pocket
no kdyby ne tak to bych je zaloval za monopolnio chovani tim ze by to bezelo jenom na Nvidii ... zadny takovy .. musito slapat jako hodinky i na opradnych kartach ;)Citace:
Původně odeslal kecinzer