segra reklamovala diskman (nefungovala vyrovnavaci pamet)...vratili ji ho za 40 dni!!! s tim ze je opraveny.prinesla to domu a je tam uplne stejna zavada :evil: ma narok na vraceni penez :?:
Printable View
segra reklamovala diskman (nefungovala vyrovnavaci pamet)...vratili ji ho za 40 dni!!! s tim ze je opraveny.prinesla to domu a je tam uplne stejna zavada :evil: ma narok na vraceni penez :?:
Jak si poznal, že tam blbne vyrovnávací pamět? já mám PHILIPS EXP511. Pokuď vím, tak reklamace má trvat 30 dní, pak buď prachy, nebo novej produkt. a pokuď se 3krát prokáže závada tak je právo na novej. Nebo nějak tak to je. Moc se v tom nevyznám.... tak mě gdyžtak omluvte a nenadávejte.
zjistil sem to jednoduse, staci s tim zatrast a tak po 10s se prehravani na par vterin prerusi (ma to mit vyrovnavaci pamet 60sec.) --> zavada.
udajne to opravovali, ale mam takovej pocit, ze ten prehravac je proste smejd, takze by bylo nejlepsi dostat prachy zpatky
A to s tím chrastíš hnedka po vložení céda? já newím, jak rychle dokáže zaplnit tu celou paměť. Jinak já mám mít 480sec. a chrastím tak 20sec a přestane hrát. A jak to jako opravili? To daly nějakej repas? nebo jak?Citace:
Původně odeslal lucky
samozdrejme ze pockam az se to do ty pameti nacte
jak to opravili netusim, ale udajne to opravili ???
Nejspíš jsi udělal chybu, že jsi po 30 dnech, kdy byl výrobek na reklamaci, prostě nezašel za prodejcem a nepožadoval jsi vrácení peněz (po uplynutí 30 dnů reklamace máš právo na nový výrobek nebo vrácení peněz, pokud se s prodejcem nedohodneš jinak. A nutno podotknout, že je naprosto jedno, jestli je chyba na straně servisu, protože plnou odpovědnost nese prodejce). Ale teď, když ti to vrátili, tak už asi s tím 30-denním limitem nepůjde, teď můžeš maximálně znovu reklamovat, a když se reklamace opět protáhne - vrácení peněz.Citace:
Původně odeslal lucky
BTW já jsem teď reklamoval notebook, ale došlo k jeho poškození (vnějšímu) mezi servisem a prodejcem, tak jsem souhlasil s výměnou vnějších krytů i přesto, že už reklamace trvá déle než 30 dní, protože mám v NB nainstalovány dva operační systémy a hafo programů a filmů, takže by mi to pravděpodobně nestálo za to.
je to segry prehravac, ja ho tam je dones, dal ji papir a vic se o to nestaral :?