Ahoj. Znáte firmu Telemobil? Chtěl bych si u nich koupit T610 (dovoz) a zajímalo by mě, jestli někdo už od nich něco kupoval. Budu rád za všechny pozitivní/negativní zkušenosti.
Díky všem.
www.telemobil.cz
Printable View
Ahoj. Znáte firmu Telemobil? Chtěl bych si u nich koupit T610 (dovoz) a zajímalo by mě, jestli někdo už od nich něco kupoval. Budu rád za všechny pozitivní/negativní zkušenosti.
Díky všem.
www.telemobil.cz
Jeden čas jsem s nima kšeftoval celkem dost, ale panu Kůsovi to nějak přerostlo přez hlavu a nestíhá. Dost často jsem dostával founy bez manuálů a bez dokladů, N3210 opravoval téměř 3měsíce, na reklamaci Dvou Triumů jsem také čekal téměř 2 měsíce a navíc se jeden vrátil se stejnou vadou s jakou jsem ho reklamoval. Člověka docela naštve když si objedná 10 mobilů (pan Kůs mi jich vnucoval 40), protože na ně má kupce a po týdnu se nedočká ani jednoho kousku, protože prý došly (i když jsem je objednal jako první) a milostivě mi dodá dva kousky a ještě za jinou cenu.
Já ho už znám z dřívějška. Kupoval jsem Nokii 3510i (šedej dovoz) a pozdějc jsem se s nim pohádal. Teď, když jsem sháněl novej telefon, tak jsem chtěl znát radši váš názor. Mluvil jsem s dost lidma a potvrdili mi, že je to podvodník a krypl. U něj nekupovat. Telefon jsem naštěstí koupil jinde (u Oskara).
Díky.