-
UT 2003 & Voodoo 3
Po testech,které jsem provedl v UT2003 s mojí V5-kou jsem byl celkem zklamán :| .Nálada se mi však záhy zlepšila,když jsem V5-ku vykopl a místo ní jsem nasadil V3 :)
Néjen,že benchmark dopadl nad mé očekávání dobře,ale ještě mnohem líp :D
Pravdopu zase je,že na V5 byl obraz o něco lepší,ale zase na úkor rychlosti.Ale pochybuji,že se někdo při opravdové pařbě dívá,jak moc zelená nebo do detailů propracovaná je ta či ona travička ;D ,že.
V3 byla stvořena na hraní her a to dokázala i u UT2003.
Další její silnou stránkou jsou dobře dotažené drivery,což se o V5 nedá říct :( .
Při benchmarku se na V3-ce skoro nevyskytly žádné chyby(až na první fly,kde byla v jednom místě tráva áž moc optimistická ;D ;) ).U V5 byla kvalita obrázků trošku jiná(snad pořát byly vidět chyby textur((ale jenom u benchmarku)) ).
Snad je to driverami ???
Ale dost teorie,napíšu výsledky V3-ky a V5-ky v UT 2003
V3 Fly - 28,5
Bot - 16,2
V5 Fly - 45
Bot - 8,7
Celkem zajimavé výsledky :o
Zajimalo by mě,jakých výsledků jste dosáhli Vy s Voodoo 3 a jak jste spokojeni s kvalitou obrazu.
tx. Katoo
-
Ja to doma taky zkusim ale az po vikendu to sem zvedav dam tam ty beta 7. pak srovname vysledky :lol: :lol:
Katoo->Co jsi to rikal o tech ovladacich primo od 3Dfx nekaky posledni bety? :roll: :roll:
-
nj,bench bootmatch je závyslej hlavně na výkonu CPU,kterej mu užírá karta V5...proto asi ten propad. V3 je celkem nenáročná na CPU a běhá skvěle i na slabej sestavách.
-
Re: UT 2003 & Voodoo 3
Premyslel sem o stestnuti teto karty na mojem pc bratrancovi se valif supliku a tak bych ji z prdele odtestil ale nemam drivery na XP cka (teda aspon ne nove) sou uz tak 1R stare a nefachaji OK za link diky
-