A jsem naprosto spokojeny :lol: . Kup za 8000. Non OC 3DM01 - 16300, 03 - 6200. Za 8k neberte to...
Specialni thx to Markro :-)
Printable View
A jsem naprosto spokojeny :lol: . Kup za 8000. Non OC 3DM01 - 16300, 03 - 6200. Za 8k neberte to...
Specialni thx to Markro :-)
To je super cena, za to nesezenes ani nejlevnejsi novy nonPro!
a facha v poho?? ja sem mel MANLI GF2 a slu super taktovat, jen skoda ze delal tolik artefaktu ze se na to ani nedalo divat!!Citace:
Původně odeslal Brutus
MANLI NIKDY VIAC
MAL SI LEN STASTIE !!
Aj ja mam Manli...konkretne Raedon 9700 non pro mam ju asi pol roka a nemozem si ju vinachvalit :-) Jede jako sen, obraz super a ten peniaz... Aj som ju docela fajn nataktoval= 353/294.....az na tie pamete..ale co chciet viac :-)
Brutus: Ale zasa machrovat nemusis...nehodi sa to :wink: :lol:
v pohode ste to kupili, obraz mate super, vykon mega delo, takze ani tej manli sa nieje treba bat, obzvlast pri 9800pro, ako najhorsie vykonovo to moze dopadnut 9800 non pro??? ;D ked to taktnu nizko, ale to asi nerobia :D (s inymi kartami od manli dost casty jav)
Nerobia to zatial !!!
Do troch mesiacov to budu shity ako kazdy od ManLi... teraz sa drzia ref. designu... ZATIAL
Tak jsem jakz takz vcera dokoncil prvni OC a vysledky :
GPU - 432
MEM - 405
- Jsou to maximalni hodnoty, pak uz treba 1 Mhz a mam artefakty.
3DM01 - 16700
03 - jeste jsem nestih otestovat :-)
Aqua3 - 41750
PC bylo na 200x11; 2,3,3,5
No proste jsem nadmiru spokojeny....Jestli nekdo ma zajem o dalsi tyto Manliny, at kontaktuje Markra :lol:
To si kde kúpil. Keď pozerám do cenníkov, všade sa ceny pohybujú okolo 13.000-14.000 Sk s DPH. Za 6.500-7.500 Sk je tak akurát ATi ManLi Radeon 9600Pro, 128 MB DDRAM, TV Out, DVICitace:
Původně odeslal Brutus
Aké si mal pôvodné hodnoty GPU/MEM?Citace:
Původně odeslal Brutus
P.S.: zmeň si popis.
JAko kazde 9800Pro cili GPU 380 MEM 340...Citace:
Původně odeslal xDodox
Moje zkušenosti s manli:
GF2 MX - po roce odešla - rozbitý obraz
GF4 MX - po 10 mesících odešla úplně
Obě sem sice dost taktoval, ale prostě manli, a pak nekupto když je to tak levny :))
Obě byly naštěsti v zaruce, takze sem neprodelal....
doporucuju ti tu kartu netaktovat - mno ikdyž vona stejně vodejde i tak >:}
Ja ju mam nataktovanu pol roka a neodesla ;DCitace:
Původně odeslal ros
sak ji mash taktovanou jen pul roku, ja rikam do roka a do dne >:}Citace:
Původně odeslal Pyroteam
Mno, uvidime...Kazdopadne to je v zaruce :-)
Ja mam uz rovny rok poradne nataktovane MX ko 440 a ide v poho len sem tam artefakt ......................................Citace:
Původně odeslal ros
Tak jsem to prerazil na 210 FSB a nove OC vysledky : 3DM03 - 6400, 01- 17200. Jestli tuto kartu nekde uvidita za takovou cenu, tak nevahejte...Teda pokud jste ochotni si pak predelat jeji orig. chlazeni ( je k nicemu )...
u 2001SE bys měl mít ještě o 2000 bodů navíc :-)Citace:
Původně odeslal Brutus
To Brutus: jake tam mas pameti - kolik ns a jaky vyrobce? Opis pripadne cele oznaceni z pameti...
Diky...
3 ns pamete
Tak tak... ;D Trošku mě zaráží ten OC pamětí, spíš malinko haluz ne?Citace:
Původně odeslal Spajdr
Samsung 316Citace:
Původně odeslal Vapno
K4026323RA-GC2A
WFB451EA KOREA
Brutus .. jede Ti v 3dmarku 03 soundtest 3 ? .. podle tvejch vysledku asi jo.
pac ja mam pri 450/337 bez toho tretiho soundtestu 6150 a v 3d 01 17500
cpu 200x11
soundtesty se do skore nezapocitavaj - jenom game testy.....Citace:
Původně odeslal john keats
Manli je lotéria.....Jedna šlape, iná zas nie...Ja som mal naposledy šťastie....Zoberte si 5 kariet od Manli a ručím za to, že na nich budú rozdielne značky pamätí.....proste čo im príde pod ruku to tam dajú...Niekedy lepšie....niekedy nie....
:-) :-) :-) :-)