Uz to budu dva tyzdne co som podpisal dodatok a este sa ani neozvali. Viem, ze teraz ako dali zriadenie za 1Sk maju hooooodne roboty ale uz ma to sere. Nema niekto skusenosti ako dlho im to trva? Nechcem tam hned zavolat a robit bordel ;D
Printable View
Uz to budu dva tyzdne co som podpisal dodatok a este sa ani neozvali. Viem, ze teraz ako dali zriadenie za 1Sk maju hooooodne roboty ale uz ma to sere. Nema niekto skusenosti ako dlho im to trva? Nechcem tam hned zavolat a robit bordel ;D
heh DSL
neblazni ... urcite to bude casom zdielane...........tagze o nicom
nehovoriac o tom ze kvoli DSL sa musi upravit telefenna ustredna a to tjes neco stoji / a kvoli jednemu to robit nebudu /
a vseobecne ... ruky prec od seckeho v com ma prsty TELECOM ..... zdy to nakonec dodrbu :evil:
Co sa tyka telecomu tak nazor mame zhruba rovnaky (svine) ale zatial nemam na vyber. Chello tu bude mozno na jar mozno v lete buduceho roka. S MW je to tiez bieda proste nemam na vyber. Prinajhorsom ked ma to prestane po par mesiacoch bavit tak predam modem a zaplatim z toho tych 4000,- co mi teraz odpustia ak sa im upisem :-) . S providerom podpisem zmluvu na dobu neurcitu...Citace:
Původně odeslal proe
Nerobil by som tento zufaly krok keby isty clen mojej rodiny nerobil opticke trasy pre UPC takze viem presne ktore ulice su zapojene, kde su ake problemy, ako sa bude pokracovat s rozvojom a pod. Nebudem tu ale sirit neoficialne informacie :-) A cakat sa mi uz proste nechce. Keby si videl moje telefonne ucty tiez by si DSL privital aj keby bolo od samotneho satana ;D
pozri si diskusiu na SKfree.net - pripojenie regionov a as potom uvazuj o DSL
a s tym clenom rodiny co trobi trasy ......... to ti nevje nejako prednostne njeco vybavit???
Tu diskusiu som cital uz X krat. Problem je, ze byvam v takej skur..... stvrti kam nema nikto natocenu antenu. Nakoniec som ho aj nasiel (primanet), boli u mna vsetko v poriadku ale potom ich vyhodili z tej strechy kde mali antenu a bolo to v <>. Co sa tyka toho UPC tak nieco sa chystalo. Volajme to "testovacia prevadzka" ale zial, nevyslo to.Citace:
Původně odeslal proe
btw, v akej časti mesta bývaš?
Nove Mesto :roll:Citace:
Původně odeslal Wizzard
tag si nekde pozicaj poriadnu antenu a pootacaj ju na streche
ja som pripojeny na AP vzdialene 4km bez priamej viditelnosti
Uz je neskoro, uz mi dnes zaviedli DSL...
:eek: To mi je luto ze ti to nevyslo s tou MW ako sme sa niekedy v lete bavili :-( Ani primanet nic nevymyslel?
Tu v NMnV je novy provider a ma dobree ceny!
Napriklad:
:arrow: 64 za 720sk bez dph neviazane
:arrow: 128 za 1199sk bez dph neviazane
:arrow: 32 za 360sk bez dph len viazane
Ceny vyzeraju dobre. Otazka je uz len kvalita.
Nevyslo to :? potom sa mi uz neozvali...Citace:
Původně odeslal Jan
usuall snad na buduci tyzden bude mat tu 128ku tak uvidime ako pofici :eek:Citace:
Původně odeslal Rainbow
Tak to som teda zvedavy :-)
Mno tak ja cakam ako pako a este stale nic. Boli u mna vo stvrtok iba premerat signal a to som mal byt uz v stredu zapojeny. Nasli u mna 4 providerov na streche a ani jeden samozrejme neboli oni. Jeden bol tipujem Slovanet lebo maju odo mna AP asi 50m vzdusnou ciarou a dalsi bol kamos co poskytuje net z Piestan a ostatne neviem. Asi este Fayn provider. No hadam ma stihnu zapojit do 20.12.'03 kedy maju zuctovacie obdobie v tej firme. Drzte palce ;)
Omluvam sa za OffTopic :oops:
To Usuall: Takze od dnes uz som pripojeny, zatial vcelku v pohode bez nejakych vypadkov. Mam 64-ku, rychlost stahovania okolo 8kB/s. Hlavne je to vsak uz ST offline :D .
Vytaj M@to a vela hodin bez vypadkov :wink: