-
Outlook
tak bych potreboval zase pomoc:
Rozhodl jsem se vyuzivat slueb outlooku, uz treba proto ze se mi snim synchronizuje nokijka a tak.
Vytvoril jsem novej ucet Outlook Express a Outlook (normalní) mi napsal ze preavzal ten ucet taky. Odesilat zpravy muzu z obou (normal i express) ale chodej mi jen na Express (ktery rozhodne neposkytuje vsechny vyhody normálního).
Víte nekdo jak to nastavit aby mi to chodilo na ten normální ( z baliku Office XP)?
Diky
-
mas nastavenou PO3 adresu??
-
jiste ze mam, rikam ze outlook express funguje normalne a outlook XP pouziva jeho ucet, takze nastaveni uctu je stejny.
-
používaš jako providera quick?
-
Jedno upresneni: "Velky" Outlook nepouziva ucty Outlook Expresu! Pouze kdyz v OE vytvoris novy ucet, Outlook to umi zjistit a tento ucet si taky vytvori. Dal uz pracuji oba programy zcela oddelene a zmeny uctu provedene v jednom programu nemaji vliv na ucet v druhem programu. Nebude problem nekde tam?
-
Takze, jak rikas velky Outlook si prevzal od expresu ucet, to je ok.
Providera mam idnes a mail na centrum, tudiz popis meho uctu vypada nasledovne:
Jméno: vyplněno
El. adresa: www.centrum.cz
Uživatelské jméno: vylněno
Heslo: vyplněno
pop3: pop3.centrum.cz
smtp.idnes.cz
no a tak je to nastaveno na obou a presto prichozi posta moi chodi jen do expresu (ale odesiůat jde z obou). Hm..?
-
počkej :-) jak jako nechodí. To se tváří že tam žádná pošta ení nebo hodí nějakej error?
-
Ne zadnej eror, proste tam akorat nechodi.
-
Citace:
Původně odeslal Pulchyck
pop3: pop3.centrum.cz
nemá být pop3: "pop3-2.centrum.cz" ???
-
a neni to o tom, ze stahujes pouze novou postu, a stahnes ji tedy logicky jen tim jednim klientem? tim rychlejsim? :)
-
2proxymus: no to sem zkusil a nic, mimochodem u expresu to chodi s tim pop3.centrum.cz
2Grizzzly: No zacne to stahovat ten, kteryho zapnu driv ne? Aspon mysim.
Ja spis myslim ze to bude v naky picovine v tech dalsich nastavenich.