Vyndal jsem starý duron 800 a místo něj tam vrazil Athlon XP 1700+ na jádře Thoroughbred... deska je MSI K7T266 Pro.... ale po zapnutí se červeně rosvítí jen ty diody a nic vic.... tak nevim...
Reset biosu jsem zkousel....
Printable View
Vyndal jsem starý duron 800 a místo něj tam vrazil Athlon XP 1700+ na jádře Thoroughbred... deska je MSI K7T266 Pro.... ale po zapnutí se červeně rosvítí jen ty diody a nic vic.... tak nevim...
Reset biosu jsem zkousel....
coze XP1700+ Thoroughbred? kde je maji...bezim ihned nakupovat ;) .....vadnej procak nebo zkus nahrat new BIOS
Koupil jsem ho v Czech Computer... ale je to Thoroughbred revize A.. asi... nevím jak to pozná...Citace:
Původně odeslal rombo
Tak jsem tam zpátky strčil toho durona a dělá to to samý... že by deska???
Paměti jsem zkoušel.. ty jsou OK...
2ShAcKaL:Zdary!Mam tuhle desku taky.Uvažuju zrovna o upgrade procesoru,tak jsem na netu hledal,jak je to s podporou prosů na týhle desce.S poslednim Biose,je na stránkách MSI napsaná podpora jenom jádra palomino do 2000+.Problém je,že MSI k týhle desce novej Bios už asi nevydá......Jakou verzi máš na tý svý desce???
MI nehovor ze uz mate Thoroughbreda 1700+ v Cechach :o
Skus ho CPU znova vybrat a zasunut. Ked zapnes a budu ti tie led svietit na cerveno (co je chyba v CPU alebo zle zasunute CPU podla manualu k LED) tak skus len zresetovat komp tlacidlomm RESET....
nemame.....Citace:
Původně odeslal GABO
Ja ho mam...Citace:
Původně odeslal DeeKay
Hnedy 1700+ 0,13 mikronu AIUGA..
To GABO... ja to vse zkousel.. i jsem daval sptky ten duron... a dela to to samy.... Na strankach MSI pisou ze deska podporuje az 2000+ ale nepisou jesli Palomino ne Thoroughbred....:(((
neco podobnyho se mi stalo a vymenil jsem zdroj a vsechno je zase OK
Zkus resetnout bios, me to taky pri prechodu z durexe na palomino nejelo...