Chtěl bych si zaheslovat CD se svými daty. Existuje na to nějakej prográmek ,který až po zadání heslo obsah CD otevře. Nikde jsem nic podobnýho nenašel.
Printable View
Chtěl bych si zaheslovat CD se svými daty. Existuje na to nějakej prográmek ,který až po zadání heslo obsah CD otevře. Nikde jsem nic podobnýho nenašel.
tag ma v rychlosti napadol self extract RAR archiv chraneny heslom a sifrovanymi nazvami suborov
existujou programy na zaheslovany spustitelnejch souboru..jestli je to reseni
Soft asi tazko (ak sa mylim, opravte ma). Ale presne tuto funkciu ma vypalovacka PLEXTOR PREMIUM. Funkcia sa vola SECUROM. CD s aktivovanym securom napalis, do kompu si naistalujes SECUViewer a potom to ide otvorit iba po zadani hesla. Inak je obsah CD kryptovany a bez SECUVIEWERa asi uvidis nezmysly.
napr. "file locker"Citace:
Původně odeslal iPoK Xpert
http://www.freedownloadscenter.com/U...le_Locker.html
pleaze potom napis, ze ako to funguje....Citace:
Původně odeslal daso
thx
Myslím asi takto. Že při vložení CD do mechaniky se spustí nějakej autorun program na tom a ten bez zadání určitého hesla CD neotevře. Je to asi blbost, že ?
To by mohlo bejt dobrý.
Zajímavé také bych bral :-)
SECUROM ale "zadela" jen malinkou nedatovou cast CD, takze CD se da precist, pokud tuto vec na zacatku disku proste preskocite. Je to napsane v recenzi na cdr.cz recenze na Premium.Citace:
Původně odeslal iPoK Xpert
Hmm, a nebylo by něco lepšího?
Hmm, a nebylo by něco lepšího?