tak tuhle vypalovacku chci koupit, ale potrebuju se nejdrive ujisti, ze je to ono. ma nekdo nejake problemy s timto typem?[/b]
Printable View
tak tuhle vypalovacku chci koupit, ale potrebuju se nejdrive ujisti, ze je to ono. ma nekdo nejake problemy s timto typem?[/b]
celkem rve, nektere ochrany spatne cte ale jinak je v pohode ;) Ale byt tebou nedivam se po 40x ale po 48x zapisu (ASUSy nejsou pry spatne). Pri 40x zapisu rychlost neroste linearne ale dela skoky.
ještě jsem neviděl mechaniku,co by uměla zvyšovat rychlost zápisu lineárně.... a s ochranama a CloneCD4 je většinou všecko OK,mimo cactuse
W540 je naprosto v pohodě. Velmi dobře čte audio a pálí naprosto bez problémů. Je super a s CLONE CD 4 umí všechny ochrany ....jsem s ní naprosto spokojen.
Honzo,taky ji mám a jsem s ní taky móóóc spokojený.
btw-konečně ses zaregistoval ;D
samozrejme ze nemyslim uplne linearne. Jinak imagovani napr. Mafie na dvou nezavislych vzorcich tehle mechaniky cetlo nechutne dlouho. Ale jinak jak rikam, osobne bych si ji klidne vzal.
Nevim ale kamos me rikal ze tedka je asi tak nejlepsi LiteON nebo tak nejak stoji kolek 3500,- a je tam i nero
a umi to uplne vsechy ochrany vypalit!! aspon to pisou na krabici no a kdyz sem videl ty oceneni PCchip a tak bylo to tam na 3radky!!
LiteON za 3500,- ??? To si někdo asi strká minimálně litr do kapsy. Já bych bral ASUS 4816A, je tichá a umí toho dost (teda kromě kaktusu :( )Citace:
Původně odeslal Pepe
w540e je uplně sqělá. Čte sqěele, pálí sqěle, ještě jsem s ní neměl žádnej větší problém. A v kombinaci s Clone 4...., není co vytknout....
chranene cd samozrejme cte bez problemu (jedik mlzi) pouze kvuli ne bezchybnemu emf encoderu je potreba u Laserlok a Safedisc 1,2 pouzit AWS. Jinak mam doma 548E ,540 nema myslim smysl kupovat. Mam ji zatim jenom par dnu a oproti predchozi musim rici, ze nadherne grabuje audio CD. Samozrejme pro zapis 24-48 pouziva P-CLV a ne Z-CLV takze rychlost paleni opravdu vzrusta bez kroku temer linearne az do mezni hranice.
2stealth: jak mlzi?? co martin he? a kamos to zkousel taky a taky prdlajz. podpurne prostredky se nepocitaji ;)
Echm osvetlite me co to je AWS?
AWS = APLIFY WEAK SEKTORS, jinak receno to prostě zesílí slbé sektory. Chapes?
A proc proboha nema smysl kupovat w540? Vzyt ma oproti 548 8MB buffer, pristupova doba 72ms (548 ma 100ms) atd....
A co mas s tim p-clv?Vzdyt jestli se cd vypali za 3 nebo 4 minuty, to uz je prece jedno...
Co říkáte na Plextor W4824TA ? Dobrá mechanika?
ono je vcelku opravdu jedno jestli vypali za 3 nebo 4 minuty, respektive 548 vypali 650MB za 2:30 a 700 do 3 minut. A s tim P-CAV mam moc jelikoz u Z-CLV se pri nabihani na vyssi rychlost paleni na chvilku prerusi takze se pak navazuje jako pri podteceni bufferu. S tim 8MB a 2MB bych to nevidel tak cerne, 2MB staci, zalezi ovsem na PC a taky softwaru co bezi zaroven s palenim. Ale i tak neni problem si pustit na pozadi nfshp2 a pritom nemit zadne podteceni.
cokoliv zacinajici na plextor je top ;)Citace:
Původně odeslal Eagle
To stěma 3 a 4 minutama bylo jenom pro srovnání, to nemůžeš brat tak vážně, já vim, že to je uplně jinak. Jinak máš asi pravdu. Ale tu lepši přístupovou dobu u w540 nezapřeš!
s tou pristupovou dobou nevim,asi to bude pravda tedka jsem to testnul cdspeedem a vyslo mi. random 108ms, 1/3 122ms, full 188. Ale na druhou stranu optika vypalovacky je stavena na co nejvetsi stabilitu, a ne aby litala tam a spatky co nejrychleji, to je jako byste chteli od me barracudy 80 aby furt nerealokovala sektory, budiz ji zeme lehka, zatim jede, diky ti kremikovy boze!
2jedik to po pozora talir , ehm pardon jediku. martin to cd nemohl grabnout ono se mu totiz nechtelo cekat hodinu na to aby to grabnul. Nebo je taky mozne se muj stary samsung sypalil safedisk tak ze uz to nikdo nikdy znovu nezklonuje. Schvalne si musim nekdy tu mafiu znovu pujcit a zkusit ji grabnout na me 548E,alespon konecne zjistim jestli pali weak sektory oka nebo jestli potrebuje AWS.
2stelath: nj ale on nepocakal tu hodinu takze se ani nedozvedel esli by to vubec precetla ze ;)
jestli chcete kvalitni mechaniku, tak Yamahu CRW-F1 8)
Da se "petsetctyricitka" jeste nekde koupit ???
www.monima.cz - za 2504,-
Ja ji mam asi ctyri mesice a naprosto bez problemu. je sice mozna trochu moc hlucna ale ma skvel cteni poskrabanych cedecek. Vitez testu vypalovacek casopisu Computer....
Omyl, koukni na cache...Citace:
Původně odeslal MORT
Monimaci nepisou jasne, ze prodavaji 548E a ne 540E, aby snad nekoho napalili nebo nevim.