podarilo se nekomu odemknout mustek l1 pomoci vodive gumy?
topic edited by Marty
Printable View
podarilo se nekomu odemknout mustek l1 pomoci vodive gumy?
topic edited by Marty
Ne, a co vím, tady na 4u jen negativní zkušenosti.
edit: Uprav si pls název threadu na něco smysluplnějšího :wink:
no prece ta vodiva guma se musi nejak prilepit, tak potrebujes vodivy lepidlo. myslim ze lak je ta lepsi varianta.
Zkoušel sem to,ale měl jsem silnější a ta mi nadzvedávala chladič.
Jde o to že to musíš dobře přimáčknout na ty kontakty a to je docela problém...
no ja to zkousel jeste kdyz jsem mel palomino...a problemy s pouzitim vodivy gumy jsou podle me dva...
za prtve(jak taky tusim marty psal)je to,ze ji musis nejak na procak uchytit...zkousel jsem to normalka izolepou jak to psali na PC Tuningu,ale izolepa nema sanci gumu na miste udrzet...lepit to vterinakem mi neprislo jako nejlepsi napad :) a ostatne lepit to el.vodivym lakem taky ne...protoze,ze si pod gumou vytvoriel.vodiva vrstva,pres vsechny mustky...
za druhe-kontakty na L1 mustcich mi prisli trochu pod urovni povrchu(proste jako v doliku)...takze je problem aby na ne guma dosedla...nejspis by to chtelo zkombinovat el.vodivej lak s nejakym lepidlem...
...jinac moje zkusenost s tim je negativni...
PS:omluva Martymu...spatne jsem si tu jeho zpravu precetl... :)
No a nebo spíše el vodivej lak kápnout na každej bodík a pak přiložit gumu...............
Když už lak, tak naco gumu ???Citace:
Původně odeslal Xfantasy
Prostě se tato metoda neosvědčila, a tomu přichycení izolepou se divím od začátku :roll:
skusal som to s vodivou gumou aj s tuhou a nikdy sa to nepodarilo ..
vyriesil som to tak ze som kupil 1700 a bolo po probleme :lol:
Ja mam s tuhou dobry zkusenosti, ale zkousel sem to jen na starym Duronu @ jadro SpitfireCitace:
Původně odeslal Champion
tak tak :)Citace:
Původně odeslal NetDaemon
btw.... sa mi podarilo s tuhou robit zazraky aj na Palomine, ale neni to ono.
No ja sem spojoval mustky na svym tbredu tuzkou (jen sem neco zkousel) a fachci to ok, jen je potreba to pouzdro kolem mustku trochu zdrsnit aby tam drzela.
che to co mozna nejmekci tuhu nejlip 1, mne se takhle odarilo pretocit Duroxe 950 Spitfire na 11*117 na KT133A pri vcore 1.75 a pak jeste behal jako fik ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Marty
Tbredu nebo Tbirdu ???
ne nejsem blbej ani ja ani ty ;) tbredu :)Citace:
Původně odeslal Millisx
zkratka ten bazmek s OPGA pouzdrem.
A jak si to tahal přes ty přepálené krátery ???
da se rict ze jsem to maloval okolo, da se to premalovat tak ze pres tu diru po laseru nekreslis. ja sem potreboval spojit akorat dva krajni mustky, mozna by uz dalsi spojit nesly protoze bych to nemel kam kreslit. ale treba by stacilo jen zapatlat necim tu diru... klidne me napada treba obycejna lepicka, papirovej lepici stitek. na tom tuzka drzet bude a da se tim prelepit dira.Citace:
Původně odeslal Millisx
ja to zkousel jen tak nouzove, pac jsem nemel lak, a slo to, co vic si prat :) je to sice trochu vic prasarna nez lakem... ale funguje.
to by mne nenapadlo jeste ze mam odemcenej CPU ale namalovat na nen kamuflage vyfot to a dej do case moddingu ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Marty