Za hranici gigahertzu(FX5800)
tak jeka sem se potykal s probleme tepla.. ktery sem docela jednoduse vyresil ¨prilepenim pasivu vodivou pastou na puvodni chlazeni... a dal sem se do taktu..jelikoz FORCE WARE dovoluje takt pameti "jen" do 1GHZ taxem se pidil po necme lepsim.. rivatuner nesklamal a taxem se pustil do "opatrneho taktu po 50MHZ :-) slo to rychle a dostal sem se na 1,2GHZ!!! a jelikoz tam selhal i RIVA tuner( nepusli uz vice) tak na teto freqenci sem taky skoncil...
jadro uz tak silne na pretakt nebylo a skoncil sem pomerne zahy.. tj 530MHZ--- ale ti tak z puvodnich 400\800 na 530\1,2GHZ dobry ne?
tohle je mi vsak malo a hledam zpusob jak z ni dostst trosku vice....
myslim ze tech 1,2GHZ neni konecnych ale nevim jak xe dostat VYSE:(
poradite negdo?
teplo uz je "vmezich" dokonce se mi po asi 3h pareni na vyse zminenych freqencich podarilo spustit grafiku v "hlucnem modu" ale trval asi jen minutu a nez sem si ho pres hlasitou hudbu stihl vsimnout se hned vypl a pak jeste jednou (cca za 5min...) ale pak dalsi hodinka hrano bez problemu
takze baych to zhrnul 1,2GHZ je dosti malo... :-) a chcu vic.. ale nevim jak nato... poradte... mam pameti SAMSUNG / zpoisu si nejsem jisty ale zeby 2ns? ¨
posledni cisilko je 2.0 ???
Re: Za hranici gigahertzu(FX5800)
Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
ale ti tak z puvodnich 400\800 na 530\1,2GHZ dobry ne?
tohle je mi vsak malo a hledam zpusob jak z ni dostst trosku vice....
myslim ze tech 1,2GHZ neni konecnych ale nevim jak xe dostat VYSE:(
poradite negdo?
No, povedal by som ze bude existovat sposob ako "override"nut tie hodnoty ponukane RivaTunerom... snad nejake keys v registry, alebo nieco podobneho - skus pohladat na oficialnych forach RivaTuneru: http://www.guru3d.com/forum/forumdisplay.php?forumid=18.
Citace:
takze baych to zhrnul 1,2GHZ je dosti malo... :-) a chcu vic.. ale nevim jak nato... poradte... mam pameti SAMSUNG / zpoisu si nejsem jisty ale zeby 2ns? ¨
posledni cisilko je 2.0 ???
Moze byt - v tom pripade su Tvoje pamate rated na 1GHz... co by odpovedalo tomu dobremu overclocku - ale i tych 200MHz navyse je takmer maly zazrak... :-)