neni na to nakej specialni bios nebo neco.. i hw uprava
Printable View
neni na to nakej specialni bios nebo neco.. i hw uprava
a k čemu bys to potřeboval? Zvýšením oltáže na AGP tak akorát vodkouříš kartu,nebo se ti bude přinejmenšim dost přehřejvat...ne,ten BIOS neni,TUSL má nastavení např.voltáže pro paměti a chipset v jednom
ja tam zadny nastaveni voltaze ani cipsetu natoz pameti nemam, co mas za bios???
Citace:
Původně odeslal mrakator
Jumper na desce :)
Tak tak je tam jumper na desce 3,3-3,4-3,6V hned vedle konektoru napajeni ventilatoru CPU...jinak je na to akorat BIOS ktery zapne AGP 4X ,kdyz zvysis FSB mimo standart tj. 100 a 133MHz tak se ti zapne AGP 2x....ja ho mam...sice sem nepoznal rozdil mezi AGP 2x a 4X...ale aspon neco...Nak
co je to za bios? ten chci takyyy :)Citace:
Původně odeslal Nakadah Al Jaffa
btw: nejaka vychytavka na zamceni PCI na tyhle desce asi neni ze :?:
No ten bios ti klidne poslu...hod mi do SZ mail na tebe....jinak to tusim mam stazene z www.x86-secret.com nebo tak nejak...je to verze 1012 beta 002..jeste pak udelal asus verzi 1014 beta 001 ale ta uz neni tweaked...co se delicek tyce tak to me pekne SERE!! zlaty ABIT....tam se to da hezky nastavit...tady nic takoveho neni....takze kdyz ted jedu na 125MHz FSB tak zbytek pocitace musi trpet 41MHz PCI....Nak
tady mas odkaz na finalni verzy 1012 http://www.x86-secret.com/Download/i.../1012tctwk.zip
Aha a v cem je rozdil mezi beta 001 a final? Nak
tsyjo sem ten jumper uplne minul, mam ji doma chvili, mel sem msi 6337 a tam to bylo v biosu...
a u kteryho? povidejCitace:
Tusim ze ST6ka...tam to slo..ale nikdy sem ji nemel..sehnal sem uz jedine TUSL2-C...Nak
koukal jsem na manual neco tam pisou ale nejak jsem nepochopil kde se to zapinaCitace:
ja to uz nasel, je ta voltaz je nako vysoka , pri 3,4 tam je 3,48 a pri 3,6 tam je 3,72....no na nic to nepomohlo
Na mnohych starsich doskach (s i440BX chipsetmi a starsie) je to casto natvrdo nastavene na 3,5V.