Premyslim o nejaky novy desce na Atlona.
A asi bych vzal nejakou Ecs ale nevim jaka je dobra muzete my poradit diky.
Printable View
Premyslim o nejaky novy desce na Atlona.
A asi bych vzal nejakou Ecs ale nevim jaka je dobra muzete my poradit diky.
ECS to je HODNE sirokej pojen. s Athlonem (taky nevim jakej mas na mysli) ti povali kazda, ktera ho podporuju- stejne jako deska od jinych vyrobcu. ECS je znama nizsimi cenami, coz je nekdy poznamenano mene funkcemi, ale dulezite je, co od desky cekas. tak to zkus trochu konkretizovatCitace:
Původně odeslal Martyr-M
hodně zajímavá deska je tahle ECS KT600-A hlavne ta cena stoji 1891 s DPH v CC a ma SATA ale jestli nechces to nejlevnejsi a chces vic taktovat tak si kup ECS s nForce2 maj ji taky v CC ale je asi o 300-400 Kč dražši.Jinak dost pochybuju že ti tady napiše někdo zkušenosti s těmahle dvouma deskama.Jeste sem je u nikoho nevidel!Od ECS jsem mel jen K7S5A a byl jsem 100 procentne spokojenej jako dost jinejch lidi!
Asi bych tam dal tohle
CPU AMD Athlon XP 2200+ THORTON
Taktovat to ani nechci.
Staci neco levnejsiho tet jsem mnel nejaky vydaje takze neco rozumniho ale aby to nebyl zase uplnej smejd.
Tet jsem se o HW moc nezajimal tak jsem trochuz obrazu.
Poradte......kamos mi nabizi ECS KT333 - je to normos board s jedinou vadou - nejede zvuk on board....ale jinak by měla jet OK...estě že je to kamoš - dá se to v poho testnout.......za 800 kč...co myslíte...vzít ? nebo radši ECS KT266A nová za 1200 ?
Mike
Citace:
Původně odeslal Fleak
Poradte......kamos mi nabizi ECS KT333 - je to normos board s jedinou vadou - nejede zvuk on board....ale jinak by měla jet OK...estě že je to kamoš - dá se to v poho testnout.......za 800 kč...co myslíte...vzít ? nebo radši ECS KT266A nová za 1200 ?
Mike
Citace:
Původně odeslal Fleak
hm, za 800,- bych to bral... verze 1.5 nebo tak neco je fajn...Citace:
Původně odeslal mobilemike
no a jestli mas zvukovku tak to neres, stejne ten zvuk na te ecs je ten nejhorsi integrac co existuje