zvlada vam thorton 400FSB?
Printable View
zvlada vam thorton 400FSB?
nazdar
za posledne 2 tyzdne kupujem skoro len thorton 2000+, asi 15 kusov vsetky odomknute, kazdy siel na 11x200, niekt pri 1.8V, ale vacsina na 1.6, alebo 1.65V
mas problem s 200 fsb?, vobec nejde? na ziadnom nasobici
btw berem z agemu
ist ide ale nahodne mrzne 200x10
no proc by nezvladal?? ja jedu 10,5*203 pri 1,65 a tusim ze 10,5*200 pri 1,6 a primestable...
ma niekto skusenost s 200 fsb aj na MSI KT400a?
Záleží na:Citace:
Původně odeslal tehla
násobiči
pamětech
chipsetu
desce
jinými slovy, na jedné desce jede, na jiné nemusí - vlastní zkušenost.
Mne ide Thorton na 10.5x200MHz na doske NF7-S v2.0 stabilne pamäte DDRAM400 NoName(Mercury :-) ), bez zvysovania napätia, je to uz druhy Thorton, jeden som uz predal, ale aj ten isiel na 10.5x200. Vsetko z Agemu. Na MSI KT-4V a KT-4Ultra som skusal odomknuty Athlon XP 1800 a ten isiel na 200MHz FSB (vsetko s DDRAM400).
jj, ja viem, lenze on ma dosku, ktoru som 2x kupil uz a na oboch siel thorton 2000 na 10+x200Citace:
Původně odeslal Cormack
trochu haluz
Pak je to smůla - prostě to procesor nevydrží.Citace:
Původně odeslal tehla
a jakou mate zkusenost s odemykanim cache 256=>512? kolika se vam to povedlo :?:
JOHA. Neviete ci je odomknutý aj moj THORTON? Zistim to až v piatok na novej doske, ale pre istotu chcem to vediet skor!
Cislo je :
AXDC2000DUT3C 9881567280586
AQXEA 0324RPMW
Ďakujem
na tomhle 4u jsem narazil slovy na dva kteri tvrdi,ze se jim to povedlo...jedem mi pripadal duveryhodnejsi a druhy mene...kazdopadne ja jsem to osobne taky zkousel a bez uspechu...teda jednou jsem s odemklou cache prosel skoro celej post ,ale v 99,9% pripadu to hazelo hlasku ze je spatne flashnutej BIOS...tak jsem toho nechal...ale mezi tim Epox vydal novej BIOS,kterej by mel zlepsovat rozeznavani cpu Barton/Thorton...ale jeste jsem to nezkousel...Citace:
Původně odeslal Hrochoslon
...takze asi tak...kazdopadne pokud to budes zkouset,tak dej vedet vysledek...
jo az skonci moje dilema jakou desku koupit a pak jetli thorton vyjde vytezny z dalsiho meho dilema Duron vs thorton vs xp :evil:Citace:
Původně odeslal free666
tak pak dam klidne vedet :-)
no ja myslim ze zvlada.. kolik ti topi ??? (CPU TEMP)Citace:
Původně odeslal Peter Chovanec
me topil kolem 69 C na KT400 (ECS L7VTA), je to shit... T-BRED je asi lepsi... nebo sem eml spatnej kus
zalezi jestli ta tepltota byla idle nebo load...ja mam Thoton 2000+ oc na 10,5*200 pri 1,6V a teplota pri idle je cca 37°C ted na netu 49°C a pri load cca 56°C....takze zase takovej shit to nebude...ikdyz zadnej zazrak taky ne... :)Citace:
Původně odeslal ZB
JOHA. Ja ho mam odomknuty. Nesiel viac nez cez 204MHz koli pametiam. Hreje mi defoult 40°C 1,6V tak isto aj cipset KT na . Skusal som na nizsej voltazi aby nekuril. Ale nic, dal som ho na 1,37V (XP 2600+)a bol stabilny ale teplota klesla len o 4°C co sa mi zda moc malo (tak som sa na to vzj..). Max teplotu som mal 49°C(ale mam blbo umiestneny zdroj) pri 2600.
Nazdar chlapi, kámoš před tejdnem koupil Thortona2000+, ale ten šmejd má zamčenej násobitel. Nevíte, jestli se dá drátovací metodou nastavit násobič natvrdo třeba na 10x? Desku má Epox 8rda3+ Dík
co ja vim, tak se zatim nenasel zpusob, jak tyhle novy procy odemknout :?Citace:
Původně odeslal bobesh
No tak ja neviem, ale mne siel Thorton 2000+ na Epoxe 8RDA+ (rev. 2.2)12.5x166, teraz ide v pohode 10x200. A ked tvrdite, ze sa nenasiel sposob ako odomknut procak, tak ten moj je asi taky inteligentny, ze sa odomkol sam ;D .Citace:
Původně odeslal riksa