Tak sem si ho dneska koupil naštěstí Béčko - máte s tim už někdo zkušenosti?Voltáž,taktování atd? ..
Printable View
Tak sem si ho dneska koupil naštěstí Béčko - máte s tim už někdo zkušenosti?Voltáž,taktování atd? ..
Na co 1,8 ??? Ja si koupil 1,4 a deska mi vic jak 12,5*140-1750 tzn skoro ten tvuj, nedovoli a jinak je tu toho dost....Uz jinde :wink: :roll:Citace:
Původně odeslal Might
Nevim ,ale zatim jsem tu nějakej Only 1800 Dred neviděl..
Já z toho dostal narychlo 1958Mhz .. Jede to v pohodě.. Pouštim do toho 1.725 aby se to trochu zapeklo :))) hahá :))) ..
Ty ses brutus :-o Kolik ma default voltaz tohle 1,5 A nemas nahodou lak me laka full cache ;D
Citace:
Původně odeslal Might
zkus na kolik jde max. jsem na to docela zvedavej, jestli ti pujde nad 2500 tak jdu do nej taky. Dej info.
Taky by me to zajimalo na kolik tu 1800stovku dostanes mam zalusk na Soltek + 1600 stovku Durona... ale jestli to bude dobry dam prednost 1800 stovce. Jaka je % uspesnost ziskani plne L2???
Pochybuju ze pujde taktnout vic jak 1.4 nebo 1.6 . skoda penez za 1.8!
No ale kdyby preci dej vedet!
a mas snad Bcko??Citace:
Původně odeslal JERROME
jestli jo, tak kde si ho koupil?
Píšu - Mam Béčko a on se mě zeptá jestli mam béčko :))) Jo mam B :)) .. V Alzasoftu .))
JInak v Sandře to ukazuje při netaktlym stejný hodnoty jako u 2200+ 256kb L2 .. Takže docela Fér ... Nevim už jenom pro ten pocit :))) ..
ptal jsem se snad tebe?? :roll:Citace:
Původně odeslal Might
Pokud se mě neptáš tak proč mě cituješ? ... ;D :idea:
citoval jsem Jerroma, dokazes to pochopit? to, ze on citoval tebe je vec jina...Citace:
Původně odeslal Might
Nebudu se tu hádat.. Neni jednoduší napsat
" Jerrome:Máš řadu B ? .. "
Dyžtak Jerrome :wink: A jinak ano mam B hnedy pcb a koupil mi ho kamos v Fuj monime... :-oCitace:
Původně odeslal Might
Jedu na 1.6V stabilně 2025Mhz a Sem v Sandře na úrovni AThlon XP 2400+ .. Kapk usi ho dávám :))) Pořád neodemčená L2(nechci dotoho zatim hrabat - záruka) ..
zkus ho co to da, vsechny Bcka v pohode jedou na 2GHz.Citace:
Původně odeslal Might
Zkusim zítra přihodit na 2300 ...
tak tak :-) , za ty prachy bych bral radeji XPCitace:
Původně odeslal vik
uvidime, treba z nej vymackne neco zajimavyho.Citace:
Původně odeslal UFo
Bohužel víc nedám -> Mam Elixiry a s těma se přes 166 nedostanu ani NÁHODOU..Zkusil bych odemknout L1 ,ale nechci sundavat pečet - je to nový a nechci přijít o záruku :)) Nevim mě to zatim vyhovuje podle mě se z toho budou dát 2500 vyždímat v pohodě ,protože na 1.525 sem dal to co mam nárus teploty mizivej atd.
ona je na tom naka pacet?
jak je to s tou peceti vubec?Citace:
Původně odeslal Might
treba v alzasofte ju maj na obrazkach - jenze pride mi ze na blbych mistech :lol: Docela sem na to koukal - davaj to tam ve vsech obchodech??
ve vsech urcite ne....v Agemu mi nabizeli tenhle duron a zadnou pecet nemel...
to might: no tak uz se pochlap a zkus co da.
ufffff :-)Citace:
Původně odeslal mraky