Existuje nějaký program, který dokáže uložit obraz co je právě na monitoru třeba ze hry nebo z dema ?
Printable View
Existuje nějaký program, který dokáže uložit obraz co je právě na monitoru třeba ze hry nebo z dema ?
Print Screen + malovani ??? ... v csku je treba primo na ulozeni klavesa ktera hodi screenshot do cs adresare
ak to nepôjde v Direct3D alebo OpenGL, tak programom HyperSnapDX a dokáže to aj Paint Shop Pro, len neviem či aj v D3D/OGL
FRAPS
No Fraps mám nainstalovanej, ale kde to tam je ? Mám verzi 1.9d
CaptureEze Pro, tej je super, snímá snad úplně všechno, včetně kurzoru a DOS režimu.
ja pouzivam Frontcam....s nima ti uplne vsecko co mas na obrazovce a je lehkej na ovladani....
akorat hry se stim nahravaj blbe,ale ostatno to vsechny programky v hrach nic moc )
dovolím si nesouhlasit, v CaptureEze Pro do jde opravdu skvěle, celoobrazovkový režim fukgule stejně dobře jako snímání libovolné části okna či plochy. Kdo ho jednou vyzkouší, nebude chtít nic jiného...Citace:
Původně odeslal srpi
http://www.screencapture.com/ezepro.htm
Je mi trochu divny, ze kdyz si chci vytahnout obrazek z videa (bez ohledu na format), at uz pres celou obrazovku nebo jan v okynku, at uz v pohybu nebo i zastavenej, PrintScrnem to v ca. 95% pripadu nejde, da to jen cernou plochu. Pri tom ale tak v jednom priade z 20 se to povede, zatim jsem nevypozoroval, cim to. A stejne tak to povedeni nezavisi na tom, jestli film bezi nebo stoji.
HyperSnap nebo tak nak se tomu nadavalo... podpora DX, OpenGl, da se konfigurovat....