Uchladim s D5TB/TC XP 2000+ pripadne i vyssi (2100+). Uvazuji o vymene procaku a mam tenhle chladic. Zatim na Durexu 1GHz... je naprosto v poho. Pokud s tim mate nekdo skusenosti, napiste prosim.
Printable View
Uchladim s D5TB/TC XP 2000+ pripadne i vyssi (2100+). Uvazuji o vymene procaku a mam tenhle chladic. Zatim na Durexu 1GHz... je naprosto v poho. Pokud s tim mate nekdo skusenosti, napiste prosim.
no kdyz to bude noOC tak vpoho, ale pocitej s vysi teplotou.Citace:
Původně odeslal LiK
POkud budes taktit tak si porid neco lepsiho driv nez to upeces, ja osobne ten chladic mam a neni to zadny zazrak ale za ty prachy to neni tak zly. Jenze cas torchu poposel a dneska se daji poridit za ty prachy mozna lepsejsi.
To Pocket: Mohl bys mi pripadne nejakej chladic poradit? Sice zatim ten procak ani nemam, ale zajimalo by me to. S tim taktovanim zatim nevim...
v tom Threadu vedle se resil nejakej Falcon tak se na nej mrkni nevypada spatneCitace:
Původně odeslal LiK
Jo můžeš to tam dát, ale při zatížení na tom můžeš přihřívat polévku.
Pavel
Kup si Tt Volcano 7+
A jaký XP 2000+, Začali se tu objevovat TBredy a pro ty je vkodná měděná základna chladiče. Pro Palomino by D5TB mohl stačit. Musíš mít dobře odvětranou skříň. Hodně dobře.
Bullshit. D5TB uchladi Tbred (0.13) skor ako Palomino(0.18)Citace:
Původně odeslal Jan.Ko
chladil sem Athlon Xp 2000+ titanem TB5,tím nejlevnějším asi za 310,- (zaloha něž dodělám vodníka) bez taktu byla teplota 44°C.při zatížení asi 48°C. Ted mám 36°C a sem taky spokojenej ;D ;D ;D
to Snorri: napsal jsem, že je vhodnější s mědí. A to určitě je. Nenapsal jsem, že TBreda neuchladí.
to medene jadro je doporucovane kvoli vyssej tepelnej hustote jadra T-bredov - tie maju sice o daco mensie vyziarene teplo, ale o "vacsie" daco mensiu plochu (to je teda haluz :-) a tym padom potrebuju na jadro kvalitnejsi material chladica s vyssou tepelnou vodivostou - med
myslim, ze pri zatazi by sa ten d5tb dost prehrieval
2eRTY: co mas za dosku, tie teploty so hooodne podsadene - asi ti nemeria z jadra, ale skor z nejakeho cidla pod paticou, co?
zavedl sem vodníka proto těch 36°C.Jinak desku mám KT3 Ultra-2R
sem myslel tie 44/48 st, to sa mi zda dost nizke na ten chladic
ja idem kupovat na 2000+ vol9s...
S tím co mám, mi to ukazuje 43 v klidu a maximálně jsem tam viděl 48 stupňů. Case mám bez nějakých větráků navíc a zavřený. Myslím, že ty teploty jsou docela v pohodě, ale stejně asi koupím přídávný fukar dovnitř.
ten titan je uplne na houno chladic , kamos to tet koupil na Tbreda 1700+
a jednou mel v klidu i 60°c