Čím bych solidně uchladil P4 2,6/800, samozřejmě s rezervou do 3 a více GHz? Díky za radu.......
Printable View
Čím bych solidně uchladil P4 2,6/800, samozřejmě s rezervou do 3 a více GHz? Díky za radu.......
pri dobre vetrany skrini to na 3g zvladne i obycejnej BOX, jinak z tech lepsich vzuchovejch by to asi byl Zalman CNPS7000-AlCu nebo +- okolo, nebo pak uz treba vodnik :-) urcite by se nasel i levnejsi co chladi celkem fajn, ale v tom se uz nevyznam ;D
No jo, ale já ho koupil bez boxu.....uvidím, něco budu muset pořídit, abych ho neusmažil......díkCitace:
Původně odeslal LookAS
A co třeba zkusit AC Super Silent 4 PRO
Mám ho a chladí líp než box :wink:
BTW. cena něco přes 500Kč
A co rámus? Je alespoň tišší než ten box? Ten mi pořád jede skoro naplno a je docela slyšet. O tomhle chladiči uvažuju taky, mám na procáku pořád kolem 50-55 stupňů.Citace:
Původně odeslal kecinzer
hafca
No mně teda připadá trošku hlučnější než box, ale nemam TC verzi, měl sem udělanou vlastní TC, ale rozbila se - s ní sem to měl naprosto tichý.Citace:
Původně odeslal hafca
Doporučil bych ti koupit rovnou TC verzi, protože ve WIN to pojede po tichu a při hrách, ti hluk nevadí že :-)
ale ked pocitas ako spravny overclocker UD tak si kup bez TC a zbastli si tam regulaciu :!: :idea:
MadCap
Já mám TC už na desce, alespoň se to tak tváří.
solidni vykon a uplny ticho
už ho mám taky, probíhá zkoušení.......Citace:
Původně odeslal Alf
jasně že je tižší,minimálně o třetinu,dyt má taky poloviční otáčky oproti BOXuCitace:
Původně odeslal hafca
Vyvedu tě z omylu, ale je hlučnější než box :wink:Citace:
Původně odeslal Over
Tak jsem koupil ten AC Super Silent 4 PRO. Je dokonce modře svítící páč jinej zrovna nebyl. Mám to přeplý na nejnižší otáčky a při plném zatížení to má 1900-2000 ot. a procák 52 stupňů a určitě je to tišší než box. Mám připravenej provizorní wind tunel, ale musim to nějak vymyslet s uchycením, přenáší se mi přes to trochu hučení toho větráku, ale teplota byla ještě asi o 5-6 stupńů míň.
__________________________________________________ ______
ASUS P4PE, P4/2.4, 512MB/333, Radeon 8500LE ViVo, kombo LG GCC-4480B, Teac CD-W54E, WD400BB, Samsung 120 SP1203N, Sound Blaster Live Audigy Player