Re: Kupim voodoooooockoooo
Citace:
Původně odeslal yuran
...som kupil gf4-440mx a so smutkom hlasim ze je to najvacsi shit aky som v zivote videl
Keby si vedel aspon trosku trosicku trosilinku citat a nebol VELKY skrob co setri na grafickej karte od ktorej ocakava vykon, nikdy by si si MX440 nekupil, pretoze ze je to ABSOLUTNY SHIT vedia aj moje akvariove rybky... :lol:
Dobre ti tak.
Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Keby si vedel aspon trosku trosicku trosilinku citat a nebol VELKY skrob co setri na grafickej karte od ktorej ocakava vykon, nikdy by si si MX440 nekupil, pretoze ze je to ABSOLUTNY SHIT vedia aj moje akvariove rybky... :lol:
Dobre ti tak.
mudrlant ;) najmudrejsi a ani netusi na co ju potrebujem ;) <G>
Citace:
Původně odeslal yuran
mudrlant ;) najmudrejsi a ani netusi na co ju potrebujem ;) <G>
Neviem na co ju potrebujes, ale sam pises, ze je pomalsia ako GTS2, tj mal sis najskor premysliet, co kupujes.... ked chces predist sklamaniu, co sa ti stalo.
Ale ved vieme, ze kazdy sa uci na vlastnych chybach... :wink:
Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Neviem na co ju potrebujes, ale sam pises, ze je pomalsia ako GTS2, tj mal sis najskor premysliet, co kupujes.... ked chces predist sklamaniu, co sa ti stalo.
Ale ved vieme, ze kazdy sa uci na vlastnych chybach... :wink:
ano som skalmany, kupil som ju preto, bo som potreboval nieco na pracu a obcas si zaparim stare UT ktore som dufal ze utiahne v pohode, tie iste karty mame v herni a splapu paradne, s tym rozdielom, ze tam su 2ghz stroje a ja mam dual p3-600 co je smutok :(
male DM mapy alebo CTF to utiahne v pohodicke, no akonahle natiahnem niektoru z tych velkych ASsaultovych map, tak nastane 16fps smutok a miestami uplna trhanica :(
hm, no co uz, aspon sa vraciam ku klasike a ostavam verny 3dfx :D