Mám takový malý problem.Při zapnutí AGP8x po čase zamrzne,při AGP4x je vše v pohodě.Zkoušel jsem catalysty3.9a 3.8.Poradí někdo?Dík.
Printable View
Mám takový malý problem.Při zapnutí AGP8x po čase zamrzne,při AGP4x je vše v pohodě.Zkoušel jsem catalysty3.9a 3.8.Poradí někdo?Dík.
Rada - vykasli se na AGP 8x... :wink:
Jak jsem jiz nekolikrat psal - narust vykonu je zanedbatelny (cca 300 bodu v 3D2k1) a za cenu stability pocitace to rozhodne nestoji.
Bohuzel je to mene casta chyba vyskytujici se na nVidia deskach v kombinaci s Ati kartami nove generace - 9200,9600,9800SE apod.
Lek na to jeste nikdo nenasel...
Hmm mě to na této desce jde bez problémů .. jak s 9200 od Sapphire tak 9600.Citace:
Původně odeslal Dawe
Ja rek ze se to vyskytuje mene casto. :wink:Citace:
Původně odeslal Spajdr
A je to alchymie jak svina - prvni priklad - 2 identicky desky, 2 identicky karty a jedna kombinace AGP 8x a jedna pouze 4x.... Resil jsem to pul dne... Pak jsem se na to vykaslal ;D
Mam naprosto stejnej problem s HC radeon 9600 pro, ale na desce MSI KT6 Delta KT600. Na AGP 8x mi to funguje jenom s Catalystama 3.4 a 3.5. S novejsima se to kouse. :eek: Ale s AGP 8x (cat 3.4) mi to jede v hrach lip nez AGP 4x (cat 3.9). Docet sem se tady, ze problem je v KT600. ???
Jak to teda je ????
Stavel jsem presne tento comp ASUS A7N8X-X s Radeonem 9600Pro od safiru. A s AGP 8x te vzdy po chvili spadlo do Winu s chybovou hlaskou. Byl jsem dost zpruzen, ale zde z fora jsem vedel ze Fast Write a AGP8x delaj prob tak jsem vypnul AGP8x a od te doby vse v pohode. Samotnyho by me zajimalo v cem je problem a jak to napravit. Jinak je pravda ze AGP8x se klidu ozeli.
chci se zeptat... je to pravidlo, ze kombinace A7N8X-XL+R9600PRO+AGP8x je problem? nebo to nekomu bez problemu jede? budu ted stavet sestavu s temahle komponentama, tak shanim info...jestli to jede na 4x, tak z mi strany nevidim problem, ale rikam: neni to pro me a zakaznik ma 8x kartu a asi bude chtit aby taky tak jela.diky
ak sa to stáva, tak to vybavý nový bios, alebo driver...alebo aj nie....
2mortician: tak drivery to "nevybavi" ani omylem... Zkusil jsem v praci snad vsechny myslitelne kombinace...
2daso: ja bych zvolil minimalne jednu komponentu (grafika, mb) odlisnou.... Pro sichr.
Neni to pravidlo,mam tuto kombinaciu Hercules 9600Pro 128Mb a ide na AGP8x uplne bez problemu a od zaciatku co ho mam/nezavisle na revizii Biosu dosky/a je jedno ci mam Fastwrites zapnute alebo vypnute,furt ide.Citace:
Původně odeslal daso
tak to bude asi pekna alchymie..vyber neni na me (ja bych vzal misto asus abit a bylp by to asi bez problemu)
nekomu de, nekomu nejde.asi v tom nebude zadny pravidlo.holz se budu modlit at to beha ;D
mě jede bezproblémově AGP 8x i Fast write, nezávisle na biosu desky i ovladačů
No to je pekne ze ti to slape,ale daso sa nepytal na Abita a 9800Pro ale na Asusa a 9600Pro ;DCitace:
Původně odeslal sid
já jen reagoval, abych potvrdil, že je to alchimie, že někde to jede a někde ne, podle všeho mu asi nikdo neporadí, protože ta rada asi neexistuje, jinak jsem zkusil projet 3Dmark 2001 a nebyl tam žádný rozdíl mezi agp 8 a 4, ale to beztak všichni víCitace:
Původně odeslal Strejda Honza
Moje kombinace Asus A7N8X-X + R9200 jede na AGP8x bez problémů. :wink:
Tak to já jenom abyste v tom měli větší hokej. ;D