tak se mi trochu zmenili plany, tudiz nevim jaky si mam poridit RAMky ke 3.0 Ghz na 800FSB. Jak rychlost tak vyrobce? (OCZ sympatie :-) )
Ani navim, kam se stim muzu dostat, deska je asus P4C800 -E deluxe.
Diky za rady.
Printable View
tak se mi trochu zmenili plany, tudiz nevim jaky si mam poridit RAMky ke 3.0 Ghz na 800FSB. Jak rychlost tak vyrobce? (OCZ sympatie :-) )
Ani navim, kam se stim muzu dostat, deska je asus P4C800 -E deluxe.
Diky za rady.
433 mhz a vys od renomovanych vyrobcu
433 MHZ a vyššie, CL 2 a hlavne značkové, pokiaľ je možné i s chladičom.Citace:
Původně odeslal commander
diky, spis jde o to zda 433/466 nevim, kam se dostanu :-(
OCZ 433 sem slysel ze nejsou moc dobre?
na intel platforme s nima problemy nejsou, jen proste nejdou moc taktovat. to ostatne ani ty moje :| posledni co sly celkem dobre byly ddr400 a pak az ddr466 GOLDCitace:
OK, asi bych bral ty 466, kde si koupil ty 466OCZ Gold?Citace:
Původně odeslal LookAS
Ted mam moznost jeste asi jiny CPU, tak se rozmyslim, jestli nejit do 2,6c. Pokud bych porovnal treba 2.6@3.3 a 3.0@3.5 tak jestli treba nehrozi, ze by kvuli FSB mela ta 2.6 vetsi vykon ???
1.ja nemam goldy ja mam "obyc" 466EL. Goldy ale snad umej sehnat treba v CC, zkus se zeptat, maj je v nabidce.Citace:
2. mel sem 2.4c->3.3 (275fsb) a ted mam 2.8c->3.5 (250fsb) a vykon je u ty 2.8 mirne vyssi. Ta 2.4 ji slape solidne na paty (no nekde i dokonce kvuli ty vyssi fsb a taktu pameti vede :eek:. co sem zatim zkousel tak v superpi, pifast, ale treba zase v cpumarku ma 2.8 o dost vic.).
mezi 2.6->3.3 (250) a 3.0->3.5 (233) by ten rozdil mel bejt (kvuli nizsimu rozdilu fsb) asi vyssi
Diky, ale v CC jsem tedy 466 OCZ nenasel ani jedny. V nejhorsim je vezmu z britanie:-) Ale nevim, testli budou 466 CL 2. Snad jo :roll:Citace:
Původně odeslal LookAS
Snad nebude blby kus CPU, a ty pameti nezustanou nevyuzity...
nj koukam ze ty 466EL/GOLD z CC stahli ???
koukam na OCZ a ty 466 GOLD maji CL 2-3-3-7 to je asi dobry, ne?Citace:
Původně odeslal LookAS
jj to jde na pc3700 pameti. a videl sem jak nektery z nich behaj na 460 2-2-2-5 :eek: a pri linym timingu fpoho pres 500Citace:
Myslis tyhle OCZtka? Jestli jo, tak to jsou teda dobry mrsky! Nebo jaky?Citace:
Původně odeslal LookAS
jj, myslel sem tyhle ocz 466gold :-)Citace:
btw: Uz jsem je objednal na .de webu. Kdyztak je v zaloze .co.uk web... :lol:Citace:
Původně odeslal LookAS