Zdravim vas vsetkych a rad by som vedel ci existuje moznost spojit mostiky L1 inym sposobom ako el.lakom ci ceruzou,napriklad zaujimalo by ma ci sa to da aj spojenim pinov v patici CPU alebo zdotikovanim niektorych pinov,vdaka :roll: :roll: :roll:
Printable View
Zdravim vas vsetkych a rad by som vedel ci existuje moznost spojit mostiky L1 inym sposobom ako el.lakom ci ceruzou,napriklad zaujimalo by ma ci sa to da aj spojenim pinov v patici CPU alebo zdotikovanim niektorych pinov,vdaka :roll: :roll: :roll:
Mno zkus si nejdriv precist faq, http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=5647
myslim ze se tam o tom nikde nepise, ze by to slo, ze? :wink: Rek bych tedy, ze to nejde ;D
Existujú ešte vodivé lepiace pásky. Ponúka ich napr. GM
To poznam mna len zaujima ci je vyvedena L1 aj na pinoch CPUcka, ak nie tak potom ziadne drotovanie nepomoze ale ak nahodou ano slo by ich pekne krasne odomykat,no ni?
To by slo, ale nikdo na to jeste neprisel :) Muzes to zkusit promerit, treba to jde.Citace:
Původně odeslal .:phoenix:.
Uz ma to aj napadlo premerat to ale to by som sa musel feeeest nudit a mat na to riadne nervy,ked som tak narychlo cital clanky na 4e tak som nevidel zeby to niekto spomenul. No tak ked nebudem mat co robyt dlhy zimny vecer tak to skusim premerat a dam potom vediet,oki?Citace:
Původně odeslal Marty
no nekde jsem uz tady videl,ze na to nekdo sel pres zdratovani,ale podle toho co psal,to bylo takovy trochu nalevacku...bud se mu nepridala uplne cela cache a nebo mu to prej hazelo,podezrely hodnoty..tak nevim...