3D grafický software ????
Jde v nějakém 3D graf. softu zadávat funkce (křivky/ plochy) komplexní proměnné ? (3ds, Maya, Cinema, Discreet, Lightwave ...)
PS: ALL - Prosím zde o odpověď pouze jedince, kteří si napřed odpoví sami sobě na otázky - Co je to funkce? Co je to funkce komplexní proměnné? Co je to křivka resp. plocha?
-- nechci se nikoho dotknout, ale už sem tuto otázku pokládal několikrát a setkal jsem se se samými nesmysly.
PS: Mod&Admi - Záměrně jsem to vložil tady, protože je tu daleko více lidí než např. v Programy ...
tzn. nepřesouvat!
Re: 3D grafický software ????
Citace:
Původně odeslal Kon
PS: Mod&Admi - Záměrně jsem to vložil tady, protože je tu daleko více lidí než např. v Programy ...
tzn. nepřesouvat!
to by mohl rict kazdej :roll:
Citace:
Původně odeslal wong
Citace:
Původně odeslal Kon
tzn. nepřesouvat!
to by mohl rict kazdej :roll:
Tak z toho udelame dred delanej do misy.. :wink:
kon: co je to fce komplexni promenne, resp v cem se lisi od fce dvou promennych, krome toho, ze to muze na imag. ose oproti realny zamavat s minusem? nebo je tahle predstava kompletne mylna? ve skole sme to jeste nemeli, takze nevim..
Citace:
Původně odeslal Kon
tzn. nepřesouvat!
nezajima, ctenost sekce neni omluva...
moved